Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
τοσο καλά πάειτο ibiza???????????????????
Παλιά 01-11-07, 23:00
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 252
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τοσο καλά πάειτο ibiza???????????????????

λίγο χλωμό το κόβω να μας πατάνε τα ibiza φίλε OxygeN,επειδή πήρε ένας φίλος μου και έλεγε ότι είναι αρκετά γρήγορο για τα κυβικά του!εμένα πάντως δε με τρέλανε από επιδόσεις και μου την έσπασε άσχημα το ηλεκτρικό γκάζι.για να το λες εσύ όμως κάτι θα ξέρεις .

προχθές το βράδυ πήγαινα μια βολτα με το κολλητό μου.όπως είμαι σταματημένος στο φανάρι έρχεται δίπλα μου ένα citroen c4 μαύρο 3πορτο,με κατάμαυρα φιμέ και εξάτμιση που ακούγονταν πιο πολύ και από impreza!!!δε ξέρω πόσα κυβικά αλλά έγραφε στο πλάι vtrs,1.6 νομίζω ήτανε.εγώ κυριλλέ μέσα στο αμάξι συζητάω με το φίλο μου και ο ''γρήγορος'' αρχίζει να μαρσάρει!ανάβει πράσινο εγώ ξεκινάω νορμάλ και καθώς κινούμαι είναι κολλήμένος δίπλα μου μαρσάρωντασ με νεκρά μέχρι να ακουστεί ο κόφτης.στο αμέσωσ μετά φανάρι μαρσάρω λιγάκι καιγω και μόλις ανάβει το πράσινο χαμός!!!!!!!!!!!!ο τύπος δε μπορούσε να κουνήσει το αμάξι απτο σπινιάρισμα και βρίσκομαι μέχρι το τελείωμα της 2ας 2 αμάξια μπροστά και μέχρι τα μισά της 4ης έφαγε πάνω από 4 αμάξια!!!!!!!!!!τι είναι αυτοί ρε παιδιά???????βάζουν ένα μπουρί και νομίζουν ότι οδηγούνε ferrari???? Ε Λ Ε Ο Σ