-- Η εγγυηση ειναι για 1 χρονο. Επομενως οτι και αν συμβει στο κινητο μες σ' αυτο το χρονο, η αντιπροσωπεια το επισκευαζει. Φυσικα μιλαμε για ελαττωματα του προιοντος και οχι για κατι που μπορει εμεις να προκαλεσαμε βλαβη στο κινητο. Μες σ' αυτα ειναι και η υγρασια.
-- Μεσα σε 10 μερες απο την ημερομηνια αγορας ο καταναλωτης εχει δικαιωμα να αλλαξει το προιον ανευ λογου και αιτιας. Φυσικα μιλαμε να ειναι σε αριστη κατασταση. (Μου ειχαν παρει "δωρο" ενα DVD απο τα LIDL σε χρωμα μαυρο και επειδη ολα τα Α/V μου ειναι σε ασημι πηγα να το αλλαξω με ασημι χρωμα αλλα επειδη δεν ειχαν μου εδωσαν τα λεφτα μου πισω. (ειμαι παραξενος, τι να κανουμε!!!)).
-- Το προβλημα με τα κινητα ειναι οτι υπαρχουν ορισμενες βλαβες που δεν εμφανιζονται συχνα αλλα που και που και δεν μπορεις να αλλαξεις την συσκευη. Π.Χ. ειχα το ΝΟΚΙΑ 3510 και απο την πρωτη μερα σε ασχετες φασεις εκανε επανεκκίνηση. Μου εκαναν 4 αναβαθμισεις και η βλαβη δεν λυθηκε. Βαρεθηκα και το κρατησα με την βλαβη.
-- Πιστευω, οτι ειναι γενικα αποδεκτο οτι τα ΝΟΚΙΑ εχουν πεισσοτερες αντοχες. ΝΟΚΙΑ 6600, 3230 και Ν70 (που εχω τωρα) εχουν "φαει" απειρα πεσιματα σε σκαλια, δρομο, βραχια και δεν εχουν παθει τιποτα.
-- Καλο ειναι να περιμενουμε να δουμε πως θα παει απο βλαβες το μοντελο της συσκευης που θελουμε να αγορασουμε και μετα να προβουμε στην αγορα του. Παντα υπαρχουν καποια μοντελα που ειναι προβληματικα.
|