Θα συμφωνησω με τον διαφανο κ nikr2007...Ισω η συμπεριφορα των υπαλληλων να μην ηταν η πρεπουσα αλλα στο θεμα της βλαβης σου επειδη το χω παθει πολλες φορες,δε φταιει η εταιρεια...αν θελεις διαβασε κ στο βιβλιαρακι που κανενας δεν κοιταει τις τελευταιες σελιδες να δεις τι λεει περι υγρασιας κλπ...υγρασια υπαρχει παντου μα παντου....ακομη κ αν το παιρνεις παρεα στο μπανιο μη χασεις κληση οξειδωνεται απο τους υδρατμους δε χρειαζεται να κανει μπλουμ,ακομη κ ο ιδρωτας στο αυτι σου την ωρα που μιλας ειναι αρκετος ακομα κ ο ιδρωτας της αδρεναλινης οταν στελνεις μηνυμα στη γκομενα....
Εγω θα παω τωρα το εντελως αντιθετο ομως....
Το 2001 ειχε παρει ο ξαδερφος μου τοτε ενα με πορτακι σονυερικσον....το ειχα βαλει λοιπον στο τσαντακι μου κ σκαρφαλωναμε βραχια πανω απτο νερο για να φτασουμε σε μια παραλια....ε σε καποια φαση γλιστρησα επεσα μαζι με το κινητο αγκαλια....το βγαλαμε εξω κ το μονο που καναμε ηταν να το αφησουμε διαλειμενο στον ηλιο....το κινητο αυτο το ειχε ο ξαδερφος μου 2χρονια απο τοτε κ το ειχε παει μια φορα μονο για πορτακι....