Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-07, 12:20
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχει σικωθει κανεισ να την κανει αμα σασ σταματησει χωρισ λογο για να σασ γραψει ο κ@ρι0Λ!$ αμα θελουμε τον εξαγοραζουμε τον π0υ$τ@ρ@ μια φορα εγραφα μαθημα και πιγα να το χασο ειχα πορτοκαλι βελακια αναμενα δεξια με κοκκινο σηματοδοτη μου επιτρεποταν να περασο και ιθελε να με γραψει για κοκκινο και σηκωθικα μπενω μεσα και του λεω γεια σου....δεν με ακολουθισε εχει περασει και καιρος δεν εχω δει κανα χαρτι ειμαι στο αμιν πληρωνομε απο την δουλεια μου για να μου τα περνουν.

μια αλλη φορα ξεκινησαμε ταξιδακι με το θειο μου πατρα με την corolla μου για να στροσουν και οι αναρτησεις επι ευκαιριας, ιμασταν το μοναδικο αμαξι και μασ σταματησε ενασ ξημεροματα αφου δεν βρικε κατι παραμονο ιπερβση του οριου ταχητητας +10χιλμ οπου επιτρεπετε του κανει ο θειος μου βαροντασ παλαμακια ''μπραβο ρε εποιασες τον πασαρη'' πηγα να σκασω στα γελια και μετα το αποκορηφομα ρωταει αυτος αλησιδεσ εχεισ (ιουλιο μηνα) ε τοτε τιν εφαγε την μουζτα ο θειος μου ειναι μπατσος δεν κρατηθικα εσκασα στο γελιο! ακομα το θημαμε και με ποιανουν οι κυλιακοι μου απο το γελιο σικοθικαμε και φυγαμε αφου του εμαθε πος να κανει σοστα τη δουλεια του

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 25-10-07 στις 12:31.
Απάντηση με παράθεση