Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKHATCH99
φίλε μου έχω δοκιμάσει τον παραπάνω συνδυασμό και η δική μου εμπειρία δεν ήταν τόσο θετική. άλλαξα λοιπόν τα αμορτισέρ κ τώρα έχω τα ΚΥΒ με τα eibach. ούτε τώρα είμαι ευχαριστημένος. φίλος επίσης με corolla έχει βάλει ΚΥΒ με H&R και πιστεύω οτι είναι ο καλύτερος συνδυασμός. τα κονι κοπανάνε πολύ αλλά ίσως βέβαια αυτό να οφείλεται περισσότερο στα ελατήρια και να τα αδικώ. προσωπικά χρειάζομαι ελατήριο πιό προοδευτικό από το eibach. πιστεύω οτι το αμορτισέρ που ταιριάζει περισσότερο στο κορολάκι είναι το ΚΥΒ. φυσικά αναφέρομαι σε μία απλή λύση γιατί πολύ καλά λόγια έχω ακούσει και για τα tein...αλλά εκεί ξεφέγουμε λίγο στην τιμή.
|
Τι εννοείς κοπανάνε?Πάει ανάλογα στη σκληρότητα.Εγώ φοράω τα κόκκινα τα σκληρά λόγω του ότι το αμάξι έχει χαμηλώσει.Λογικό είναι να έχεις θόρυβο στην καμπίνα αφού οι κραδασμοί δεν αποροφώνται από το αμορτισέρ.