Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PERLAS
δεν το ειχα δει τοσο καιρο....και δεν λεει και κανενας τιποτα.... να σου πω ρε κυριακο εσυ κρινεις απο μια κοντρα που σταματαει πριν σπασει η δευτερα στον.....ιπποδρομο???περασα την κορολα του περλα....αν θελεις να περασεις την κορολα του περλα καντο στο δρομο σε κανονικη κοντρα και οχι στα 90 μετρα! αντε γιατι πολλα λεμε εδω μεσα.η 90αρα liftback ειναι χωρις τον οδηγο 1020 κιλα + 17αρες + ενα 15αρι γουρουνι + 2 ενισχυτες κλπ κλπ +1 ατομο(ο νικος ηταν μαζι μου και ξερει οτι ειχα προβλημα με τον δισκο(ο αυρτον τον ειδε τον δισκο μου γιατι τον εχο φιλαξει για του λογου το αληθες.
υγ το ηξερα οτι οι δηθεν κοντρες του ιπποδρομου των 80 μετρων και γενικα οι κοντρες εδω μεσα μονο φιλικες δεν ειναι...ελεος ρε παιδια.(και ακομα ειμαι και στην 2η σελιδα κιολλας...)
|
δηλαδη εσυ φιλε αν ανοιξεις με αμαξι τουρμπατο 300 αλογα μπροστοκινητο πουσ τα πρωτα 90 μετρα θα γραφει και στην εκκινηση θα του χεις κανει 2 καροτσια τι θα πεισ το πηρα το τουρμπακι
δν ειμαστε καλα μου φαινεται. απο σταση με 1.3 τουρμπατο για 400μετρα εχετε ανοιξει μην τρελαθουμε ακους εκει κοντρα στα 100 μετρα που βγαινουν και συμπερασματα....... συγνωμη γαι το υφος αλλα θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε