Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-10-07, 17:03
Το avatar του χρήστη PERLAS
PERLAS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ee-90 turbo
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
PERLAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G Εμφάνιση μηνυμάτων
Οντως στον ιππόδρομο με πέρασε ο Πάνος αλλά εκεί δεν βγάζεις σωστά συμπεράσματα. Ούτε 3ες δεν βάζεις καλά καλά και πρέπει να μπεις στα φρένα (και όλοι ξέρουμε οτι στις 3ες αυτά τα μοτέρ δουλεύουν σε ρυθμούς κόντρας) + οτι δεν έχω και καλά λάστιχα για κόντρα απο στάση (έχω αυτά που είχα και σαν 14άρης). όταν πηγαίναμε με τον Φάνη Τρίκαλα στην εθνική ούτε μου άνοιγε ούτε τον έφτανα μέχρι να μιλήσει η τελική στην οποία λόγο κιβωτίου έχω μικρότερη (κάπου 220 εγώ 230 ο Φάνης). Πιστεύω πως στην τελική κερδίζει ο 20ν και σε ανηφόρα το υπερκυβισμένο λόγο ροπής (σε όποιο αμάξωμα και να μιλάμε) απο εκεί και πέρα σε ένα 400άρι νορμάλ παίζουν ρόλο πολλά όπως είπαν και οι άλλοι (κιλά, λάστιχα, οδηγός κ.λ.π.). Σημείωση οτι έχω ανοίξει και εγώ με το τουρμπάκι του πέρλα 2-3 φορές και δεν έχασα ποτέ (επιτυχία του ήταν όταν σε ένα απο τα ανοίγματα έχασε μόνο 1 αμάξι).

Πάνο τι άλλα ανοίγματα έγιναν ρε και με ποιούς ?
επιτυχια μου ηταν οταν ειχα τα@@ και ανοιγα μαζι σου με 17αρια και δισκο απο 13αρι,πηγαιναμε διπλα διπλα μιλαγαμε στο παραθυρο και σου λεω ''μαζι παμε!'' και μου λες ''οχι φιλαρακι εισαι μισο φτερο πισω μου...''στον ιπποδρομο και παλι.σε οποιον το λεω γελαει...