Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-10-07, 16:50
Το avatar του χρήστη PERLAS
PERLAS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ee-90 turbo
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
PERLAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
αν και δε με συμφερει αυτο που λέει ο Ηρακλης ,γιατι εχω ελαφρυ αμάξι, εχει απολυτο δίκιο. Και εγω με το 4AGE το 16ν πηγαινα μια χαρα με τον Μαρμελαδο και ας ειχα καποια προβληματα. Το ασημι του Πανου ειναι πανω απο τα 145 γιατι δεν ειναι απο οσο εχω ακουσει ασημι ασημι αλλα μαυριζει λιγο... Ειναι ομως φορεμενο πανω σε αμαξι 150 κιλα βαρυτερο απο το δικο και ετσι καλυπτεται η διαφορα σε αλογα.
Βασιλη καλα τα τουρμπάκια ρε φιλε αλλα το κορολλακι μου την περασε την 90αρα του Περλα στον Ιπποδρομο και εδω ειμασταν και σε παραπλησια κιλα...

http://www.youtube.com/watch?v=HAciSiaVPOc

δεν το ειχα δει τοσο καιρο....και δεν λεει και κανενας τιποτα.... να σου πω ρε κυριακο εσυ κρινεις απο μια κοντρα που σταματαει πριν σπασει η δευτερα στον.....ιπποδρομο???περασα την κορολα του περλα....αν θελεις να περασεις την κορολα του περλα καντο στο δρομο σε κανονικη κοντρα και οχι στα 90 μετρα! αντε γιατι πολλα λεμε εδω μεσα.η 90αρα liftback ειναι χωρις τον οδηγο 1020 κιλα + 17αρες + ενα 15αρι γουρουνι + 2 ενισχυτες κλπ κλπ +1 ατομο(ο νικος ηταν μαζι μου και ξερει οτι ειχα προβλημα με τον δισκο(ο αυρτον τον ειδε τον δισκο μου γιατι τον εχο φιλαξει για του λογου το αληθες.

υγ το ηξερα οτι οι δηθεν κοντρες του ιπποδρομου των 80 μετρων και γενικα οι κοντρες εδω μεσα μονο φιλικες δεν ειναι...ελεος ρε παιδια.(και ακομα ειμαι και στην 2η σελιδα κιολλας...)