Καλημέρα. Είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα, με τη διαφορά όμως ότι δεν ήμουν σίγουρος ότι είχε γίνει από μόνο του. Είχα αφήσει το αμάξι σε ένα νησί που έχω εξοχικό, όπου έχει πολύ αέρα συνήθως, και με παίρνει τηλέφωνο ο αδερφός μου μια μέρα, και μου λέει πως το παράθυρο χάλασε, και δεν κατεβαίνει μέχρι κάτω. Πραγματικά όταν πήγα το βλέπω πως ήταν έτσι. Κατέβαινε κανονικά, αλλά όταν άφηνε 10-15 πόντους κόλλαγε εκεί. Εγώ υποψιαζόμουν πως κάτι έκανε ο αδερφός μου, αλλά μου έλεγε πως ξαφνικά μόνο του χάλασε. Επίσης, το μοτέρ λειτουργούσε άψογα, μόνο που σταμάταγε σε εκείνο το σημείο το παράθυρο, σαν να έβρισκε εμπόδιο. Όταν ήρθα το πήγα σε γνωστή αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν. Το είδε ένα ηλεκτρολόγος, και μου λέει, α, μη σε νοιάζει τίποτα. Το μοτέρ είναι. Το αλλάζουμε δωρεάν μέσα στην εγγύηση, και θα σου αλλάξω και το στοπ της πόρτας. Μέσα σε 15 λεπτά τα είχε αλλάξει, και το παράθυρο ανοιγόκλεινε τέλεια, και η πόρτα έκλεινε καλύτερα με το νέο στοπ. Φεύγω. Όμως δεν είχα δοκιμάσει να δουλέψω το παράθυρο με την πόρτα κλειστή.(ξέχασα να πω πως από την αρχή που είχε το πρόβλημα, αν είχα το παράθυρο ανοιχτό μέχρι εκεί που πήγαινε, τότε κολλούσε κάπου η πόρτα, και δεν άνοιγε..) Και όπως πάω να το ανοίξω, στο ίδιο σημείο ακούγεται ένας θόρυβος πολύ δυνατός, σαν να πάει να σπάσει το τζάμι.. Ευτυχώς ήμουν κοντά, και το πάω αμέσως να το δουν. Ο ηλεκτρολόγος με πάει στο φανοποιείο και τους λέει πως πρέπει απλά να κάνουν ένα ρεγουλάρισμα στην πόρτα. Αυτοί το κρατάνε λίγη ώρα, και μου λένε μετά πως έχει πρόβλημα η πόρτα, και έχει γίνει στάνταρ επειδή την πήρε μάλλον ο αέρας και άνοιξε 90 μοιρες. Τελικά χρειάστηκε επισκευή πόρτας, και μου πήρανε 53 ευρώ.. Τουλάχιστον όμως έχω νέο μοτέρ, γρύλλο και στοπ στην πόρτα...
|