Θέμα: SuperCars
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-10-07, 13:45
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ ειδικά, δεν μίλησα για υπεροχή Γερμανών. Για εμένα δεν υπερέχουνε επειδή παρουσιάζουνε το golf με 300 και 650 άλογα...... και όλα τα αντίστοιχα.
Ούτως η άλλως είναι διαφορετική η φιλοσοφία του καθενός. Ομως, όπως πολύ σωστά είπε ο mad, σε ευθεία αντιπαράθεση, απλά είναι πίσω οι γερμανοί.

Επίσης, για το Supercar της ΤΟΥΟΤΑ, όλοι λένε ότι θα περάσει στην γραμμή παραγωγής, και το ελπίζω, αλλά υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα.

Εν κατακλείδι δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ SuperCar απο την ΤΟΥΟΤΑ με την λογική την Ευρωπαική, αλλά ακόμα και εάν δούμε..... έχω μια υποψία ότι η τιμή θα είναι απαγορευτική (Καθότι όλα τα jap cars είναι πιο ακριβά απο τα λοιπά!)

Πάντως, εγώ δεν θα έβαζα σε αυτήν την κατηγορία τα Supra, NSX κτλ..... γιατί πολύ απλά, αυτά ανήκουνε σε μια κατηγορία πάνω απο τα μεσσαίας κατηγορίας. Ασχετα εάν υπερέχουνε ή όχι από άλλα (βλ. Ferrari, Lambo, R8, SLR, GT κτλ...) δεν μπορούνε να μπούνε στην ίδια κατηγορία..... Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στην κατηγορία των απόλυτων επιδόσεων και της απόλυτης ποιότητας βεβαίως-βεβαίως, οι ιάπωνες δεν έχουνε ουσιαστικά κάποιο μοντέλο να αντιπαραθέσουνε.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση