Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-10-07, 14:48
Το avatar του χρήστη paul_top
paul_top Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
paul_top είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Nα σας πω κι εγω τι επαθα στη Λαρνακα.Πηγα στην αντιπροσωπεια της TOYOTA για να αλλαξω τα λαδια στην TS μου.Στην Ελλαδα που ημουν εβαζα παντα αυτα που ελεγε η αντιπροσωπεια 5w-40.Moυ το βαζουν λοιπον μεσα και μολις παω να πληρωσω μου ζητησαν 12 λιρες Κυπρου που ειναι περιπου 21 ευρω.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Τους ρωταω μονο 12 λιρες?Μου λενε ναι.Τους ξαναρωταω τι εργασιες κανανε και μου απαντανε πως εβαλαν στο κινητηρα 4 λιτρα λαδι,δεν αλλαξανε το φιλτρο λαδιου και το λαδι ηταν 15w-40 απο ενα βαρελι απο το οποιο βαζουν σε ολα τα αυτοκινητα.Απορισα κι εγω και τους λεω πως ο κινητηρας παιρνει 5 λιτρα λαδι και αυτοι επεμεναν πως επειδη δεν μου αλλαξαν το φιλτρο και πως επειδη αυτο κραταει 1 λιτρο!!!! γι'αυτο και εβαλαν μονο 4.Το λαδι που μου εβαλαν ηταν απλο.Δεν εφυγα απο εκει και τους λεω να τα βγαλουν και να βαλουν συνθετικο λαδι και να αλλαξουν και το φιλτρο λαδιου.Τελικα εβαλα ESSO ULTRON 5w-40 συνθετικα 5 λιτρα και αλλο φιλτρο.Μου εκαναν και δωρο τα δυο λιτρα για την παρεξηγηση που εγινε.Για την επομενη αλλαγη σκεφτομαι να δοκιμασω τα MOBIL1 HIGH PERFORMANCE.Γνωριζει κανεις αν ειναι καλα αυτα τα λαδια?
Απάντηση με παράθεση