Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-07, 11:59
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια ναι δεν το κρυβο εμεινα πισο του δεν ξερω το λογο μαμα φενοταν τορα δεν ξερω αν εβγαζε σε αυτο την εκδωση με τον κινητηρα v5 στο α2 αλα ημουν με 2 παιδια μεσα και με περασε το θεμα ειναι οτι ζιγηζε 950 κιλα το δικο μου και το αλο τουλαχιστον 1100 ειναι αρκετα γερο μπορο να πο και μου ξεφτηλισε την τσεπη μου 1300 ευρο σινολικα ειχα σκασει στο μοτερ αυτο απο στασι με βλεπει οτι αρχιζο και επιταχυνω και το παταει τον κρατησα αλα εμενα βαρεσε κοφτη 7300 55χλμ και αυτο ακομα εδινε οσο για το φιλο μου τον δικαιολογο διοτη εχει βαλει μια 17 σαν το καθρεφτη του σπιτιου του λογικο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
O Alex έχει ΕΕ90 1.3λ αν εχω καταλαβει καλα... αλλά και πάλι ειναι περίεργο...
ναι αυτο ειχα τορα δεν το εχω σακατευτηκε θα σου πει ο perlas ιστοριες πουχε γραψει ιποδρομο αυτο το 90αρι!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το κατάλαβα καλά αυτό: Τα πήγες με Α2 1.4 και έμεινες πίσω; Το Α2 ήταν μαμά; Γιατί το έχει φίλος το Α2 (μαμά εννοείται) και σε όποιο άνοιγμα και εάν έχουμε κάνει μένει πάντα πίσω και αρκετά θα έλεγα. Μόνο ροπή έχει καλή. Σε ανοίγματα από στάση ή με μικρές ταχύτητες και κατεβάσματα είναι πολύ πιο αργό από το δικό μου (Ε12 1.4).
το περιεργο με το μοτερ μου ειναι, οτι αλες φορες πηγαινε καλα και αλες πολυ χαλια πχ carina 1.6 ,topgan, bmw16ari στογυλοφαναρο, hiudai 1.5 , τα ειχα με το topgan ημουν ενα φτερο μπροστα του αλα το α2 με ξενερωσε και δεν εχει σηζητηθει πολυ αυτο το μοτερι του

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 08-10-07 στις 19:52.