Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-07, 19:11
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Thumbs up

Και εγώ έχω TS, ρε παιδιά, την προ facelift την οποία αγόρασα μεταχειρισμένη, αλλά δεν κάνω έτσι, ούτε θα μπω ποτέ σε διαδικασία αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από κάποιο άλλο αυτοκίνητο.
Κάθε ένα, έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Η Corolla TS είναι ένα καθαρόαιμο GT -εδώ διαφωνώ με τον φίλο Ayrton- το οποίο φτιάχτηκε για να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις σε μικρό χρόνο, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες ένα αποδεκτό επίπεδο άνεσης, τη γνωστή αξιοπιστία Toyota και ποιότητα κατασκευής του επιπέδου του κόστους κτήσης της, και διατηρώντας ανθρώπινο κόστος συντήρησης.
Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ε12 TS είναι ήδη αυτοκίνητο 6ετίας - 7ετίας και έχει ήδη αντικατασταθεί, οπότε δεν είναι πολύ καλή ιδέα να την συγκρίνουμε με αρκετά μεταγενέστερα μοντέλα.
Έχοντας καταφέρει να αλλάξω -ήμουν τυχερός και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι- στα 20 χρόνια που οδηγώ περί τα 12 αυτοκίνητα, ένα πράγμα μπόρεσα να κάνω: Να μην κολλάω κάθε φορά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που οδηγούσα -υποστηρίζοντας ότι είναι το καλύτερο-, αλλά να διατηρώ στη μνήμη μου τις όμορφες στιγμές που μου χάριζε.
Πιστεύω πως είναι σπατάλη δυνάμεων να καθόμαστε να διαφωνούμε ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο! Το κάθε αυτοκίνητο είναι καλό για τον κάτοχό του, ο οποίος το αγόρασε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: ΗΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ.
Και βέβαια, στην πορεία, μπορεί να εμφανισθεί κάτι καλύτερο. Αυτό είναι νομοτελειακό και φυσιολογικό στον κόσμο που ζούμε! Η εξέλιξη και η βελτίωση αποτελούν στόχο και επιδίωξη του ανθρώπου. Και όταν παρουσιάζεται κάτι καλύτερο, το θέλουμε και προσπαθούμε να το αποκτήσουμε. Έτσι δεν είναι;
Από την πλευρά μου πάντως, όταν βρω κάτι καλύτερο από την TS μου, και αφού θα χορτάσω αυτά που μου προσφέρει απλόχερα, θα την αποχωριστώ για μια νέα έντονη σχέση...
Πάνος.

Απάντηση με παράθεση