Σωστός ο Κοσμάς όπως το πες κοτέτσι από ποιότητα κατασκευης τι να το κάνεις να στρίβει και να κατασκευάζετε Ιαπωνία (ενώ τα δικά μας Αγγλία) αλλά όταν ανοίξεις την πόρτα του mazda βλέπεις την ποντες από τις κολλήσεις μηδέν φινίρισμα(Άρα πιο φτηνό γιατί το φινίρισμα έχει το κόστος του)
Αλλά το δικό μου αγγλικό Corolla δεν έχει ποντες έχει φροντίσει για αυτό η μαμά Toyota
Και εγώ είμαι πολύ ψείρας σε αυτά, πριν πάρω την Corolla μου είδα άλλες 7 μάρκες όταν άνοιγα το πορτ παγκαζ και έβλεπα της ραφές χαλιόμουνα λέω ρε γαμωτο δεν είναι δυνατόν να φαίνονται σε καινούργια τούτου τέτοια πράγματα του πατέρα μου το παλιό 20 ετιας και δεν φαίνονται ποντες και ραφές.
Τώρα αν κάποιους κατέχοντες mazda η υποψηφίους αγοραστές η υποστηρικτές της δεν τους ενδιαφέρουν αυτό τα ψιλά γράμματα ας πάνε να τα πάρουν είναι καλά!!!
Γούστα είναι αυτά πάντα μπορεί τον άλλον να μην το ενδιαφέρει το περιτιληγμα αρκεί να τρέχει και να στρίβει.
Κοιτάνε τον εξοπλισμό και τα άλογα και λένε ααα το Toyota έχει π.χ. 17000€ και έχει 10 πράγματα στον εξοπλισμό του το mazda έχει π.χ. 16000€ και έχει 12 πράγματα στον εξοπλισμό του άρα να πάρω αυτό!!!!!
Δεν με νοιαζουν τα ψιλά γράμματα!
Γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή?? Από πού προκύπτει?
Της Προαλες είχα βρει μια ανάκληση της mazda που ίσχυε για κάποια mazda(κάποιες χιλιάδες) παγκοσμίως ότι υπάρχει πρόβλημα σε βίδες της βάσης της μηχανής με κίνδυνο να πέσει το μοτέρ στον δρόμο.
Και η Toyota έχει κάνει ανακλήσεις αλλά όχι και έτσι είπαμε.
Όσο για το 3αρι το sedan είναι άσχημο αμάξι δείτε τον κολο του και θα καταλάβετε σαν μπαμπουινος είναι από πίσω ο προφυλακτήρας του δεν καλύπτει αρκετά και φαίνονται όλα άξονες ελατήρια κ.τ.λ.
|