καλα το οτι συναρμολογητε σε αλλη χωρα δεν σημαινει κατι..τα εργοστασια και αγγλια και τουρκια ειναι υπερσυγχρονα!απλα εχουν μπει πολλα στην μεση οπως παθητικη ασφαλεια....τα παλια αμαξια που λεμε ΠΟΠΟ ΜΑΣΙΦ ε δεν ειναι ετσι... σε μια στουκα ολη την δυναμη δεν θα τη αποροφησει το αυτοκινητο αλλα ο οδηγος!!! γιατι στην φορμουλα γινοντε στο αγκιγμα 10000 κομματια?
τελως παντων. στο θεμα ομορφια ειναι υποκειμενικο αλλα κακα τα ψεμματα αν δεν ειχε το αυτοκολητακι MPS πισω δεν θα το επαιρνες χαμπαρι...οπως και το τς τουλαχιστον το Prof/l σιγα μην ειχες υποψια πως ηταν 192 ατια!!!!!
Να σας πω την γνωμη μου..οταν πας να παρεις τετοια αμαξια ξερεις τι παιρνεις..το βλεπεις...βλεπεις τα specs το κανεις και μια βολτα..δεν πετας 25000 βλεπωντας κατι σε ενα προςπεκτους...
Κανεις δεν μπορει να πει κατι σε καποιον που εχει τς,το γουσταρει εκει ψηλα.Αξιοπιστο ειναι ναι..με σωστη συντηρηση και αλαγη λαδιων ανα 7500χλμ κανενα προβλημα αλλιως δεν θα το εβγαζαν να στροφαρει τοσο ψηλα. και σε αυτα τα κυβικα..με ο,τι συναπεγεται (τελη,ασφαλιστρα) και τετοια δυναμη πειτε μου τι παιρνεις???
Εγω και να ειχα 25000 θα εψαχνα κατι στα 1800cc δεν μπορω να δινω το δωρο στα τελη... και δεν γουσταρω τουρμπο,γουστα ειναι αυτα ομως!
καλο το Mps και σφαιρα... αλλα προτιμω το ford focus st που ξεχωριζει απο το 1600 οχι μονο απο το αυτοκολητο!!!!
|