Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-10-07, 17:24
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gtschr Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχας
1) δεν πρεπει τις κρισεις για καθε αυτοκινητο ,και να τις παιρνεις προσωπικα και να θιγεσαι!!
αυτοκινητα εχουμε -συζητηση κανουμε!!, δεν τα εχουμε παντρευθει!!, εκτος και αν εσυ το εχεις παντρευθει..
2) την TS την ειχα 4 χρονια !! ,οποτε οπως καταλαβαινεις,μπορω πολυ ευκολα να κανω τις συγκρισεις μεταξυ των 2 αυτοκινητων!!
εγω συγκρισεις κανω μονο σε οτι εχω δοκιμασει , εσυ το εχεις οδηγησει το mps ???
3) για το θεμα της μικρης καταναλωσης του mps, αφου αμφιβαλλεις (χωρις να εχεις ταυτοχρονα προσωπικη αποψη) , επιτρεψε μου να σου πω οτι ισχυει.
4) το θεμα του θορυβου , ναι, ειναι οντως καθαρα υποκειμενικο, αλλοι θελουν στην καμπινα να ακουνε τα παντα , αλλοι το θελουν πολιτισμενο.
απλα εγω εχω περασει απο αυτα τα σταδια , ( και των οποιων βελτιωσεων..)
δεν μου αρεσε ο θορυβος της ts σε πολυωρο ταξιδι, μετα τις 6000 στροφες.
Για λιγη ωρα - ανοιγματα , ηταν οντως πολυ ωραιος και πορωτικος!!
5) και στο θεμα αισθηση σασμαν αυτο που μαλλον δεν καταλαβες, δεν ειπα οτι της ts δεν δεν εχει καλη αισθηση , ισα ισα!!, πολυ καλο ειναι !!,
απλα στο mazda ειναι καλιτερη.
6) στο θεμα κρατημα + αισθηση τιμονιου ,εν σχεσει με την ts απλα το mazda, δεν παιζεται, πιστεψε με !!!!
αλλωστε μην ξεχνας οτι το πιο αδυνατο σημειο της ts ( συμφωνα και με ολο τον ειδικο τυπο ), ειναι η οδηγικη της συμπεριφορα, εκτος και αν εσενα σε ικανοποιει.., οποτε no problem.
εμενα παντως παρολο που της ειχα βαλει και αναρτση TEIN , δεν με ευχαριστουσε.
κατα τα αλλα ας χαιρομαστε ολοι,
τα αυτοκινητα μας , οποια και αν ειναι αυτα , απροβληματιστα !!
Απλά και καθαρα πραγματα...
Πρωτα απολα μην μου λες να μην θιγομαι γιατι ενω ξεκινησαμε ενα θεμα να αλληλοβοηθηθουμε οι κατοχοι των ts και εσυ μπαινεις και μας λες για την αμαξαρα σου.
Οσο για το εαν οδηγησα mps εσυ οδηγησες ts compressor με 25 κιλα ροπη απο 2500 -8000 στροφες και 275 αλογα με 150 λιγοτερα κιλα απο σενα. Δεν νομιζω.
Οσο για τον billllllllllllll το αμαξι μου κοστισε 31000 με βελτιωση και στησιμο και εμφανιση.
Απο την αλλη αν δεν γνωριζεις μην μιλας.
Τα 270 αλογα ειναι τα λιγοτερα που μπορει να πιασει με τον greddy.Με μια τροχαλια 0.8 bar και ενα προγραμμα της AEM παιρναει τα 310 αλογα, αλλα εκει αρχιζεις να χανεις την αξιοπιστια. Ενω με το τουρμπο την εχεις χασει με το που το αγοραζεις.
Ακομα οσον αφορα τις στροφες ναι εκει σαφως υπερτερει αλλα ποσος με ενδιαφερει. Οταν αρχιζει και δεν σε παιρνει σε δυναμη αρχιζεις και μιλας για στροφες που εκει πρεπει να εχεις μεγαλα αποθεματα βλακειας για να τρεχεις στις ελληνικες στροφες με 150 και 180.