Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-10-07, 14:28
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον να πω και γω την δικια μου εμπιρια λοιπον ειχα παει στην εκθεση πριν ενα δυο χρονια νομιζο στην εκθεση auto exelixis και το ειδα φορεμενο σε ενα gtr skyline mple (oxi αφτο με την αερογραφια στο μοτερ το μονοφθαλμο τουμπανο) λοιπον ειδα το κιτρινο μαγνιτακι και τα κοκινα μανταλακια τα λεο εγο που μπενουν στο κολαρο τοτε ειχα τιν 90αρα λοιπον μπενω στο κοπο και παω τιν επομενη μερα στο μαγαζι και τα περνω κανο 4 γεμισματα στο ρεζερβουαρ για να πιστω οτι ενταξυ χωρις να το τσαρουχωσω λογικα θα ειναι ετοιμο και θα δουλεβει .... λοιπον εχω αλο ενα φιλο ο οποιος εχει το ιδιο 90αρι σε κοκκινο εγω σε ασιμι ειχαμε συνενοηθει να το παρει ενας και να το ελεγξουμε αφου επαιζε και η επιστοφη....μπορω να πω οτι οταν το εβαλα για καποιο λογο το αμαξι μου σταματισε να μυριζει ελαχιστα καφσιμο κανω οτι κανω και κατεβαινουμε υποδρομο 95 βενζινα εγω 95 και ο αλος και τα δυο ανοιγανε μαζι καποτε και τελικιαζανε μαζι υπιρχε μια μικρη διφορα και τα 2 ιταν μετριμενα
75.3hp 75.7 12v και τα 2 μαμα οι φοτο που ειχα βαλει ειναι αρκετα ποιο μετα και παμε λοιπον ιποδρομο και τα τσαρουχονουμε και ξεκινανε μαζι και στισ 5100 ενιωθα το αμαξι να στεγνωνει ενο πριν 4 ευδομαδες πιγαιναν σινεχεια μαζι ουτε ο ενας ουτε ο αλοσ μπροστα και σινεχεια βγενο του αλαζω θεση παλι τα ιδια και το δινο στο παιδι περνανε 2 μερεσ και βαζουμε βενζινα απο το βενζιναδικο του το φοραμε και μετα απο 5 χιλιομετρα το αμαξι ειχε ασταθεια στο ρελαντι το παμε πισο και μετα απο τιν αφερεσι του ολα ιταν οπως πριν εξιγιστεμου τι εγινε ? αντιθετα με το vitara της μανας μου που το τοποθετησα και ηταν σαν να μην υπηρχε δεν το τραβξα βιντεο για να πιστειτε οποτε δεχομε οτι και αν πειτε εγω παντος θα παραμεινω σε αυτο που ειδα καρτα καυσαεριον δεν πηγα να ελενξω το αναφερο δεν ασχολιθικα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 04-10-07 στις 14:43.
Απάντηση με παράθεση