Παιδια διαβαζοντας και εγω υπερβολικα αργα βεβαια ολα αυτα εχω να πω τα εξης το ε12 είναι ενα πολυ περιεργο αυτοκινητο γενικα σε ολα του παρα οτι το λατρευω οπως πλοι εδω!!!!Δεν εχω δει πολλες φορες πανω απο 185 και σε κατηφορα πανω απο 200 παντα με το περιθωριο λαθους του κοντερ που δεν υπερβαινει τα 5 με 6 χιλιομετρα συμμφωνα με το οργανο της blitz που εχω συνδεδεμενο με τον εγκεφαλο!!!Το θεμα ειναι οτι εμενα μου αφηνει μια περιεργη αισθηση οτι αλλες φορες πεταει στην κυριολεξια και αλλες φορες σερνεται!!!Σιγουρα παιζουν ρολο πυκνοτητα αερα και θερμοκρασια εξωτερικη αλλ δεν περιμενα τετια σκαμπανεβαζματα!!!Και να σημειωσω οτι ειμαι ψειρας με τα παντα ηλεκρτικα γειωσεις το αμαξι τα εχει ολα και σταθεροποιητη τασης επανω!!!Δεν ξερω για τον καταλυτη αλλα φανταζομαι οτι εαν αλλαξω με εαν αγωνιστικο θα δω μεγαλη διαφοτα και θα το κανω!!!Οπως και να εχει δεν ειναι ενα αμαξι επιδοσεων οσο και να το θελουμε και ναι η τελικη του ειναι 185 με 195 πιστευω πραγματικη σε καθε περιπτωση!!!Το carina που αναφερεται πιο πανω οτι και να ειναι ειναι 16αρι!!!