Θέμα: FORMULA 1
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-10-07, 10:18
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Καλά νέα διαβάζω πρωί-πρωί...

"Αποχαιρετά την Toyota ο Ραλφ Σουμάχερ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εδώ και τρία χρόνια περιμένει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ο Γερμανός πιλότος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αναζητώντας νέες προκλήσεις.

Ο αδελφός του Μίκαελ Σουμάχερ δήλωσε χαρακτηριστικά στον προσωπικό δικτυακό τόπο του:
«Πήγα στην Toyota με μεγάλες προσδοκίες. Από τη μία, το θεώρησα μια σημαντική και συναρπαστική πρόκληση να εμπλακώ στην εξέλιξη ενός νέου αγωνιστικού μονοθεσίου. Από την άλλη, συνήθισα και μου αρέσει ο ιαπωνικός τρόπος ζωής, στη διάρκεια της μακροχρόνιας παραμονής μου στην Ιαπωνία, πριν ασχοληθώ με τη Formula 1. Και συνεχίζω να τα πάω καλά με την ιαπωνική νοοτροπία. Περιμένω όμως για χρόνια ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.»

Στη συνέχεια χαρακτήρισε «ωραία και ενδιαφέρουσα» τη θητεία του στην Toyota και επεσήμανε ότι ανυπομονεί να συγκεντρώσει βαθμούς για την ομάδα στους τελευταίους δύο αγώνες της χρονιάς (σε Κίνα και Βραζιλία). Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι δεν ξέρει ακόμη με ποια ομάδα θα «τρέχει» τη νέα σεζόν:

«Θα έχω αρκετές συνομιλίες στις επόμενες εβδομάδες. Θα ανακοινώσω την απόφασή μου, όταν τελειώσει η σεζόν. Για μένα, το οικονομικό είναι πολύ λιγότερο σημαντικό από την ευκαιρία να εμπλακώ στην εξέλιξη ενός μονοθεσίου και να έχω επιτυχίες στη συνέχεια»"

Πηγή: www.in.gr