Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fotinos
να σασ πω ρε μαγκες, αυτες τις εξυπναδες για τα στιγκακια και την ψαροτρατα αφηστε τα για αλλου.ηθελα να μαθω καποια πραματα και τελικα ...κοροιδευετε.μπραβο...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Καλά ηρέμησε ρε φωτεινέ....ρώτησες κάτι και σου απάντησαν...με μια δόση χιούμορ τα παιδιά....μην τρελαίνεσαι....
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Πρωτον γενικα κανουμε χαβαλε εδω μεσα οποτε μην παρεξηγιεσαι...
Γενικα για τα κιλα που αναφερεις τωρα μου φαινονται πολυ λιγα αφου το δικο μου ζυγιζει 1050 μα καποια πραγματα μεσα και εχω το 95 μοντελο...
|
Mε καλυψαν τα παιδια τρελε Ροδιτη με το ωραιο σου νησι!Πλακιτσα εκανα και το ειδες και στο τελος του μυνηματος μου!Συγνωμη δηλ τι θελεις να σου πουμε στην ερωτηση αυτη?Δεν μας ειπες για τη χρηση το θελεις?Θελεις να το τρεχεις σε dragster?Γδυστο ολο και κανε αυτα που ειπα στο πρωτο ποστ εκτος απο το τεποζιτο και τις ζαντες!Επιμενω στο καρμπον αλλα οχι σκαμπο

να βαλεις μπακετ απο καρμπον,υπαρχουν αλλα τζουζουν στην τσεπη!
Μπορεις να κανεις πολλα για να ελαφρυνεις το αμαξι σου αλλα να ξερεις οτι θα σου κοστισει καποιες "ανεσεις".Τι πιστευεις δηλ οτι δεν σου χρειαζεται κατι απο το αμαξι και θες να το ξηλωσεις στον βωμο του βαρους?Πες μας πιο συγκεκριμενα.