υπαρχουν 2-3 αναρτησεις που κανεις την δουλεια που θες και φυσικα στριβεις με οσα θες...
δεν ειναι ανετες ομως οσο η μαμα αναρτηση και ειναι λογικο...
απο κει και μετα εξαρταται ποσα θες να δωσεις....
με καπου 1100-1200 ευρω βαζεις k-sport και εισαι ακριβως.(αυτη ειναι η δικη μου γνωμη) οσοι εβαλαν καινουργια η μτχ εμειναν ευχαριστημενοι.η k-sport εχει ball bearing top mount και full ρυθμισεις καμπερ πανω κατω με οβαλ τρυπες για οσο αρνητικο η θετικο καμπερ θελεις εσυ.και 100 χιλιοστα διαδρομη σπειρωματος να ανεβοκατεβασεις τ αμαξι σου. δλδ μπορεις να το χαμηλωσεις κατα 8 ποντους και να το ψηλωσεις κατα 2 ποντους.οι ρυθμισεις που εχει ειναι 36 σκαλες οσο αναφορα την προφορτιση συμπιεσης. με το παραμικρο κλικ βλεπεις διαφορα.ειναι απο αλουμινιο αεροπορικου τυπου.
απο κατω υπαρχουν παξιμαδια τα οποια μπορουν να σκληρηνουν το ελατηριο οσο θελεις.(εγω το εχω τερμα μαλακο)
το καλο με τις coilover αναρτησεις ειναι οτι δεν θα χρειαστεις ποτε αντιστρεπτικες μπαρες για να μην γερνεις.δεν γερνει. και πιστεψε με περασαν στιγμες που ωριμασα σαν οδηγος με δαυτην.... δουλεψε απλα!!!
υπαρχει η d2 που ειναι ιδια με την k-sport απλα ειναι αλλο χρωμα.1450 ευρω
υπαρχει η ΤΕΙΝ η οποια ειναι και λιγο πιο ανετη λογω του διπλου ελατηριου που φοραει. δεν εχει top mount ομως.ειναι η πιο γνωστη αναρτηση για τα γιαπωνεζικα. εχουν βαλει καποιοι απο δω μεσα οποτε θα σε διαφωτισουν οπως πιστευω οτι σε διαφωτησα με την αναρτηση που φοραω εγω(k-sport)
υπαρχει και η KW η οποια εχει και αυτη ρυθμισεις καθ υψος αλλα νομιζω οτι για να χαμηλωσεις πρεπει και να το σκληρηνεις. κατι τετοι καταλαβα σε μια εκθεση που μιλουσα με τον πωλητη. ειναι ανωξειδωτη και ειναι βαρια.δεν εχει ball bearing top mount
μετα πας σε πιο φτηνες λυσεις coilover αναρτησης απλα ειναι noname. τις βρισκεις στο ebay και γενικως σε ξενα site αλλα ειναι αναμφιμβολου ποιοτητος και κατασκευης.δεν εχουν top mount
ειναι και αλλες που βγαινουν αλλα θελει λιγο ψαξιματακι. σου ειπα τις 3 πιο γνωστες κατα τη γνωμη μου παντα!!!
να επισημανω οτι δε θα προτιμουσα να βαλω coilover αναρτηση χωρις να εχει ball bearing top mount. ειναι ολα τα λεφτα!!!
το μαμα top mount στραβωνει για πλακα. ποσο μαλλον αν βαλεις coilover αναρτηση στο μαμα top mount
ελπιζω να βοηθησα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 29-09-07 στις 21:37.
|