Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-07, 18:14
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οχι δεν φταει ο dastek. o dastek απλα επαιμβαινει εκει που θελει.απο τοτε που εκανα τη μετατροπη χαλασα το afm. με καλυψε ο μαντρας αλλα μου εδωσε πακετο afm και εγκεφαλο μαζι. μετα απο λιγο ο εγκεφαλος εκανε μαγκιες και κλωτσουσε.ειχα βαλει τον εγκεφαλο του φανη και ηταν πολυ πιο ικανοποιητικο. τελικα ο φανης μου ειχε βρει σκετο εγκεφαλο τσαμπα παλι απο τον μαντρα αλλα βαριομουν να λυσω τ αμαξι παλι. μετα λεω θα βαλω τον dastek και θα φτιαξει. αλλα παλι κανει μαγκιες. ειναι ωρες που τ αμαξι το βαριεσαι. και ειναι ωρες που τ αμαξι νομιζεις οτι ξεχειλιζει. παει τεζα λεμε. αυτες τις ωρες ψαχνω. το κανουν κ αλλα 20v αλλα τα αλλα δεν κανουν ενα κομπιασμα μια διακοπη-κλωτσια που μου κανει. ειναι αισθητικο το θεμα. εχω συνηθισει παντως. απο οσο καταλαβαινω δεν επηρεαζει την αποδοση μου. ισως δλδ. τερμα γκαζι δεν κανει τπτ.οταν σε νορμαλ οδηγηση αφησω ελαφρα λιγο το γκαζι κανει μια κλωτσια.ψαξαμε υποπιεσεις ψαξαμε τα παντα. μερικοι μου ειπαν οτι οταν αλαξα ιμαντες εκκεντροφορου επρεπε να κλειδωσω τους εκκεντροφορους αλλα δεν ισχυει αυτο. εκτος του οτι ρωτησα αρχιμηχανικο της τουοτα, μονος μου οπως κουμπωσα τους ιμαντες ειναι στα μαμα σημαδια του. δλδ αν αλαξεις το γραναζι του vvt τι θα πρεπει να κανεις? που θα πρεπει να ειναι? απλα οπως ειναι απο τη συσκευασια το τοποθετεις φερνεις τα γραναζια στο σημαδι μεταξυ τους, και ταυτοχρονα στο σημαδι που υπαρχει πανω στο καπακι και για τα 2 γραναζια ξεχωριστα.η τροχαλια του στροφαλου θα πρεπει να ειναι στο 0.
ο dastek δεν παιζει κανενα ρολο στην κλωτσια αυτη. ακομα και στο δυναμομετρο δεν μπορεσαμε να κανουμε κατι.
κατι ειναι αυτο αλλα τι ειναι....
επισης μπορουσε ο τυπος να καταργησει το afm που σημαινει κατι αλογακια ζωντανα στον τροχο αλλα ηθελε πολλα λεφτα και τοτε δεν τα εδωσα..