Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Λοιπον φιλε Παναγιωτη , αυτο το ακουω και εγω. Τακακια αλαξα πριν 3 μηνες. Οταν το ειπα την ΤΟΥΟΤΑ μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα και οτι προερχεται οντως απο τα φρενα. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει αυτο που λεει ο Roy( μηπως τυχον προερχεται αποκλειστικα απο τα πισω) ,αλλα θα το δοκιμασω. Οσο για το σπρευ , μαλλον δεν ειναι λυση. Εγω το εχω παει ηδη 3 φορες τους τελευταιους 4 μηνες. Τωρα βεβαια εχει σταματησει ( μεχρι ποτε δεν ξερω) , αλλα προχτες που ημουν για σερβις , ηταν ενας με μια Ε12 με το ιδιο προβλημα και του παρεγγελναν δισκο πλατο.....
Εαν πας , ενημερωσε μας για τι τι σου ειπαν!
|
Μαλλον με το χειροφρενο πρεπει να εχει σχεση ο θορυβος αυτος. Για τον συμπλεκτη θα τους το παω καποια στιγμη κ θα σου πω τι μου ειπαν. Παντως νομιζω οτι μου το κανει οταν ειναι 'κρυος' ο συμπλεκτης και μετα απο καμια ωρα περιπου χρησης σταματαει ο τριγμος..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
μαλλον θελεις αλαγη τακακια.... αν οχι δοκιμασε με λιγα χιλιομετρα σε ευθεια να τραβηκεις απαλα χειροφρενο
|
Πριν 3 εβδομαδες που εκανα το σερβις των 15.000 τα τακακια ηταν σε καλη κατασταση οποτε δε φταιει αυτο. Αν το ξανακουσω θα δοκιμασω αυτο που λες με το χειροφρενο γιατι μαλλον με αυτο πρεπει να εχει σχεση..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, ό,τι προέρχεται από συμπλέκτες και δίσκους, βαράτε τις αντιπροσωπείες να σας αλλάζουν δίσκους-πλατό. Εμένα μου άλλαξαν μια φορά στο 4μηνο και τώρα στο 6μηνο μάλλον πάω πάλι για αλλαγή γιατί τώρα κάτι μου γδέρνεται και στην πρώτη με λίγες στροφές μέχρι να δώσω γκάζι για 2α. Περιττό να πω ότι το αμάξι το πάω σαν νεογέννητο και ότι θα γίνει της Κορέας άμα θέλω πάλι δίσκο...θα τους πάρει o devil και θα τους lift them up...g@μώ τους δίσκους της μαμάς μας μέσα.
Όσον αφορά στο σφύριγμα παιδιά, περάστε από κανέναν με πιεστικό αέρα να σας φυσήξει τα τακάκια... 
|
Εννοεις μηπως εχει καθησει τιποτα στα τακακια? Δε νομιζω αλλα θα το δοκιμασω.. Καλη υπομονη με τον δισκο...!
Εν τω μεταξυ ενα αλλο κουφο που μου εχει κανει δυο φορες το αμαξι ειναι να μη μπαινουν και να μη βγαινουν οι ταχυτητες. 1η, 2α και 3η εμπαιναν με πολυ δυσκολια και μερικες φορες δεν εβγαιναν κιολας. Ξεκιναω απο φαναρι με 1η, παω να βαλω 2α και δεν εβγαινε η πρωτη!! Τα χα παιξει ειχα μεινει με πατημενο συμπλεκτη και να μου κορναρουν οι πισω! Μετα απο 3-4 δευτερα προσπαθειας βγηκε! Συνεβη 1 φορα κ λεω ενταξει μπορει να ετυχε.. και πριν 1 βδομαδα ξανασυνεβη. (Ειμαι σιγουρος οτι πατουσα τερμα συμπλεκτη στις αλλαγες) Επισης δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα και τις 2 φορες το αμαξι ηταν "κρυο".
Λετε να εχει το σασμαν προβλημα? Εχει συμβει αυτο σε καποιον αλλο?