Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Α καλα....αυτα ειναι πταισματα... ερχομουν Αθηνα και πηγαινα χαλαρα στην Εθνικη οδο καπου με 150-160 αριστερη λωριδα.... μπροστα μου ειχε εναν που δεν εκανε ακρη και ανοιγω λιγο και μπαινω δεξια(μεσαια) και μενω εκει(που συνηθως ξαναμπαινω αριστερη) εχει μια αριστερη στροφη ελαφρια
την παιρνω και τι να δω???
καμμια 200 μετρα μπροστα ενας Παπους με την γυναικα του με ενα Καρινα να ειναι στην αριστερη λωριδα προς Αθηνα αλλα αυτος οδηγουσε προς Θεσσαλονικη!!!!!!καταλαβατε τι εκανε???ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΑ στην Εθνικη ΟΔΟ!!!!!!
|
Έτσι ακριβως έγινε το δυστύχημα στην προ-τελευταία εκδρομη (στο Καπανδρίτι νομιζω) με το corollaclub στο ύψος στην εθνικης στην Κόρινθο και σκοτωθηκε η μητερα μιας φίλης μου. Όσοι ηταν στην εκδρομη θα θυμουνται την μαυρη BMW που ειχε συγκρουστει με ένα corsa. Ενας παππους μπήκε ανάποδα και οδηγησε 8 (!) χιλιόμετρα με αποτελεσμα να συγκρουστει μετωπικα με το αμαξι που επεβαιναν η φιλη μου, το αγορι της και οι γονεις της. Η μητερα της σκοτωθηκε, ο πατερας της κατεστρεψε τη σπλίνα του και το αγορι της κατεστρεψε το ένα του πόδι. Η φίλη μου και ο παππούς την βγάλανε με σοβαρά τραυματα. Ευτυχως τωρα η φίλη μου ειναι καλά (αν εξαιρέσουμε ότι της μαμήθηκε η ζωη στα καλά καθούμενα). Για τον παππού δεν ξερω...
Λίγο πιο νωρις να είχαμε ξεκινησει και μπορει να ειχαμε πετυχει τον παππου εμεις...