Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Καλημερα παιδια!
Δεν ξερω τι εχω παθει και τις τελευταιες μερες ολο κατι παθαινω.... Θελω την γνωμη σας. Χτες προς μεγαλη μου εκπληξη , διαπιστωσα το εξης : Οταν τραβαω το μοχλο για να πεσει το καθισμα( εχω το 3θυρο) του συνοδηγου , πεφτει η πλατη , αλλα δεν παει μπροστα.... αφου σηκωσω τον μοχλο κατω απο το καθισμα που παει μπροστα και με την πλατη να την πιεζω με το χερι μου προς τα μπροστα, παει. Και εννοειται οτι και αυτο θελει για να ξαναερθει στη θεση του....
Εχει κανει παθει κατι τετοιο? Να πω οτι το αμαξι δεν του εκανα κατι και ειδικα με το ανοιξε κλεισε το καθισματος προσεχα πολυ,δε εκανα τιποτα αποτομα και οταν ηταν να μπει καποιος , παντα εγω του ανοιγα....
|
Λοιπον σημερα πηγα στην ΤΟΥΟΤΑ για αλλαγη λαδιων και επ ευκαρια το ειδανε το προβλημα. Θα μου αλλαξουν βαση καθισματος και φυσικα δεν θα πληρωσω

......
ΥΓ: Για την αλλαγη λαδιων τους πηγα δικα μου ( ARAL HIGH TRONIC 5-40). Καταρχην μου βαλανε λιγοτερο απο 3.5 λιτρα. Κατα δευτερον , ποσα λεφτα μου πηρανε???????????
Η απαντηση ειναι 1.5

!!!!! Ναι , ναι , καλα διαβασατε..... 1.5€....

. Βεβαια τον ρωτησα ποσο θα μου στοιχησει το επομενο σερβις των 90.000 και η απαντηση ηταν 265€....

. Αυτα τα ολοιγα.