Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-09-07, 13:00
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ. Καλα πρωτη φορα συναντας κατι παρομοιο και εχεις τσιτωσει ετσι?Εμενα μου εχει γινει συνηθεια.
Εχω δει πολλα κουφα στο δρομο φιλε Bill που πραγματικα απορω γιατι δεν εχουν καμια λογικη εξηγηση(αλλα επικινδυνα κ αλλα οχι) αλλα κατι τοσο ανεξηγητα χαζο κ ταυτοχρονα επικινδυνο πρωτη φορα μου ετυχε.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις πολλά δίκια, αλλά όπως κατάλαβες άλλαξα κάποιες εκφράσεις. Οκ, νεύρα πολλά, αλλά εδώ είναι ένα φόρουμ με κανόνες.

Για αυτό..... χαλάρωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χεχεχεχε
Οκ δεκτη και σωστη η παρατηρηση σου.. sorry για το υφος και τις εκφρασεις αλλα χτες ειχα τρελαθει που το σκεφτομουν!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποιος εχει δει το βιντεο της Αττικης οδου οπου ενας Π@παρας κανερι αναστροφη κινειται αναποδα στην αριστερη και τελικα βγαινει στην εξοδο που ηθελε να βγει με τα αμαξια να περνουν σφαιρα διπλα του αυτο θα το βρει αστειο.
Το εχω δει το βιντεο και πραγματικα ειναι περα απο τα ορια της ανθρωπινης φαντασιας(και μ@λ@κι@ς). Αυτος ο ανθρωπος αν τον επιαναν επρεπε να δικαστει για μαζικη αποπειρα ανθρωποκτονιας και να μπει 18 φορες ισοβια!
Μπροστα σε αυτο λοιπον, αυτο που συνεβη σε μενα μπορει να ηταν "αστειο" αλλα δεν παυει να ηταν εγκληματικο φιλε EnduraKE-30
Απάντηση με παράθεση