τι τροχο ρε ειστε καλα? απο τη θερμοκρασια θα καει η μπογια.και εφοσον εχει μεινει μεταλλο αβαφο γιατι να μην σκουριασει?
το λαθος με τις ζαντες ειναι το offset. καλυτερα ειναι να μαθεις ποσο μπορεις να τορνιρεις τις ζαντες του Ε12 (ποσο δλδ ψωμι εχουν ωστε να μην αδυνατισουν πολυ. συνηθως παιρνουν εως 2 χιλιοστα.) ειναι αρκετα ωστε να μην βρισκεις. με το τορνιρισμα οι ζαντες θα μπουν πιο μεσα.
αν και παλι θες να ανοιξεις τα χειλακια μπορεις να τα βαρεσεις λιγο αφου λειπει ο τροχος με μια ματσολα. πλαστικο σφυρι δλδ. επανω και διαγωνια θελει χτυπημα. μετα απο αυτο αν τα τραβηξεις προς τα εξω με λιγη αντρικη δυναμη (οπως του wastegate) θα ανοιξουν ακομα ενα χιλιοστο. θα χωρεσει τοτε. τι διαολο ζαντες απο φερραρι θα βαλεις. μαθε ομως ποσο offset εχουν οι ζαντες του Ε12 πρωτα!!!
το 101 χρειαζεται 39 offset και πανω αν θυμαμαι καλα. τα εχω ξεχασει
εγω φοραω 7αρα ζαντα και ισα που πηγε να γλυψει. το λαθος στο offset μου ειναι 1 χιλιοστο. τπτ δλδ. τραβηξα λιγο το φτερο και ειμαι οκ.
δουλευει σωστα και η αναρτηση ομως. λογω του καμπερ σε καθε βυθισμα ο τροχος τεινει να γερνει προς τα μεσα. οπως κατι παλια bmw που βλεπαμε. δεν ειναι ετσι απλα την ωρα του βυθισματος τεινει να κανει την κινηση αυτη και ετσι δεν βρισκει.