δεν ξερω τι κανουν τα υπολοιπα 20v και δεν με νοιαζει φιλε. εδω μιλαμε μονο για το δικο μου 20v.μη τα ξαναλεμε. βρες οσα 20v θες και περασε τα και πες οτι θες.δε θα λες ομως για το δικο μου χωρις να ξερεις τι και πως. μην λεμε παλι τα ιδια. ετοιμασε το με το καλο φιλε μου και ξαναμιλαμε.
δλδ τωρα φοβασαι καποιο 20v? δεν λειπεις μονο εσυ απο μεσα λειπουν και αλλα πραγματα.(ειδικα ο μαμα εγκεφαλος που τα χει παιξει).Αφου ξερεις τι σημαινει ΦΠΕ τι ψαχνεις να βρεις?
δεν λες ομως οτι εχω εξτρα βαρος ποτε. μαμα ειναι 980 κιλα και ειμαι 1165...
και παλι δε με νοιαζει.
και ειπα οτι τωρα οπως ειμαι ειμαι για τελικες. βαλε εσυ οτι θες. καντο και β σταδιο. εγω μονο το μαμα c56 σασμαν μου θελω να βαλω. τπτ αλλο.αν εισαι β σταδιο και με περασεις μιση καροτσα νομιζεις οτι κερδισες τπτ? λαθος θα κανεις.αλλα ετσι το να περασετε τον MARMEL εχει γινει σκοπος ζωης?θα τον περασετε καποια στιγμη αλλα θα ιδρωσετε τοσο πολυ οσο ιδρωσε χτες ο ροσσι να περασει τον πεντροσα..
αλλα με απασχολουν φιλε μου τωρα........
μην ξεχνας οτι ο mikeg δηλωνε 165 τροχο.
σχολιασα ποτε τπτ? μηπως εμαθαν πολλοι τι συνεβηκε. δεν ασχοληθηκαμε. οποτε μην το κουραζεις και αρχιζει ο φιλος μου ο διαφανος και σβηνει.... αερολογιες
το μισο club εδω μεσα λεει οτι το μισο αμαξι μου ειναι μαυρο με γυαλισμενο καπακι αλλα παντα ξεχναει να δει το AFM που κοβει 8-10 ζωντανα ατια. εσυ αυτους πιστευεις? ποιος μπορει να το αποδειξει αυτο που λεει?
μην ξεχνα οτι δεν λεω ψεμματα.ΦΠΕ
ασε το νικο να λεει..... ρε...
ιδιο σασμαν εχετε με το νικο? εγω εσπαγα πρωτη και ο νικος εβαζε τριτη...
ενα μπαμ κανει μονο.... λογω οδηγου και λογω σασμαν g6.μολις μαγκωσω απο το σπιναρισμα δεν μας ειπε ο νικος ομως...
δε θα το σχολιασω τωρα να ανοιξουμε και αλλο πηγαδακι.... μην ανοιγουμε διπλη κουβεντα!!!
για οτι υπολοιπο θες ξερεις το msn μου......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 17-09-07 στις 15:42.
|