ο αντικαταστάτης του bridgestone potenza RE720 είναι το turanza ER300.το νέο μοντέλο έχει πιο μαλακή γώμα.επειδή έχω φορέσει και τα μεν και τα δε στο βρεγμένο οδόστρωμα το RE720 ήταν λίγο καλήτερο.
όχι ότι δεν κρατάει απλά είναι ένα κλικ κάτω.πιο συγκεκριμένα στις νερολακούβες το λάστιχο ανταπεξέρχεται αλλά όχι σαν το RE720.έχω κάνει 19125 χιλ και είμαι πολύ ευχαρηστημένος όπως ήμουν με τα RE720 .
όσον αφορά τη διάρκεια ζωής του ελαστικού αυτό εξαρτάται από εσένα και όχι από το λάστιχο.με τα potenza re720 είχα κάνει 64-65000 χιλ (συγκεκριμένα 64892χιλ σε δυο χρόνια και κάτι)και ήταν σαν καινούρια όσον αφορά το πέλμα τους εκτός από τα πλαινά που φαiνόνταν ότι είχαν φαγωθεί λίγο παραπάνω,δεν γλιστρούσαν ακόμα και μετά από τόσα χιλιόμετρα.
με τα turanza er300 πάλι πιστεύω πως μπορώ να περάσω τα 50000χιλ.
όλα έχουν να κάνουν με το τρόπο οδήγησής σου.αν είσαι κάφτης ε μπορεί να μη σε βγάλουν ούτε 6μηνο,αλλά το να οδηγείς λίγο πιο σπορ αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειωθεί η διάρκεια ζωής των ελαστικών σου κατακόρυφα.
το προηγούμενο σετ(τετράδα)ελαστικών που πλέον είναι φορεμένο στο renualt 19 του κολητού μου και είχε κάνει 64892χιλ αυτή τη στιγμή έχει επιπλέον 5000 χιλιόμετρα και ναι ωφείλω να το ομολογίσω ότι πλέον έχει αρχίσει και γλιστράει και σύντομα θα αντικατασταθεί με turanza ή pilot(michelin)
ΥΓ: όλα τα παραπάνω είναι παρμένα από παλαιότερα ποστ και έγιναν κάποιες διορθώσεις.ελπίζω να μην αρχίσετε πάλι τα σχόλια.έκανα αυτά τα χιλιόμετρα σύμφωνα με το βίβλιαράκι σέρβις του αυτοκινήτου μου και απλά λέω τη γνώμη μου επειδή το ζητήσατε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 10-09-07 στις 19:40.
|