Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
αγαπητοί φίλοι
Παλιά 09-09-07, 21:18
Το avatar του χρήστη Stratos V
Stratos V Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Stratos V είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αγαπητοί φίλοι

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε Στρατο! Ελπιζω τα θεματα που αναπτυσονται στις σελιδες αυτου του φορουμ να σου φανουν χρησιμα και βεβαια να σε δουμε και απο κοντα ωστε εκτος απο μελος του φορουμ να γινεις και μελος της παρεας μας!

Στο θεμα που αναφερεις τωρα. Εχω την ιδια corolla αλλα πριν το facelift. H αληθεια ειναι πως δεν ειμουν ποτε ξετρελαμενος με τα φωτα της. Μια φθηνη λυση ειναι να αλλαξεις τις λαμπες με τις ασπρες στυλ ξενον και η ακριβη να βαλεις κανονικα ξενον. Επισης τσεκαρε και τον διακοπτη αριστερα στο ταμπλο διπλα στον διακοπτη για τους καθρεφτες οτι ειναι στην θεση 0 και οχι πιο πανω γιατι ετσι κανει τη δεσμη να χτυπαει πιο χαμηλα.
Τωρα οσον αφορα τα προβολακια ειναι φωτα διασπορας και χωρις ομιχλη οντως δεν καταλαβαινεις την υπαρξη τους.Στην ομιχλη ομως κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους. Γενικα απεφευγε να τα χρησιμοποιεις γιατι εμποδιζουν πολυ στην οδηγηση και τους οδηγους απο το αντιθετο ρευμα.

Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Και παλι καλως ηρθες!

.................................................. ..................

καταρχην ειμαι άπειρος με τα φορουμ,, ειναι η πρωτη φορα, αν και κομπιουτερας δεν εχω ασχοληθει,,
δε ξερω πως δηλαδη μπορω να δινω απαντησεις στα σχολια σας,, νομιζω πως τωρα κανω το σωστο δηλαδη απαντηση αν μέλος...
καταρχην να σας ευχαριστησω οσους μου απαντησατε, ομως δεν βοηθησε κανεις,,,
οδηγω 23 χρονακια, ειμαι μουσικός, 38άρης πια,, ίσως ειναι παραξενιά μου αλλα ο φωτισμος μου ειναι ελειπης σε σχεση με αλλα φωτα,, ειστε ευγενικοι με την παροτρυση σας στο αναμμα των προβολεων ομως κι ετσι κανω,, θυμαμε ομως σε αλλα αυτοκινητα οταν τα ανοιγα εβλεπα πεντακαθαρα τις ακρες του δρομου, τωρα δεν ξεχωριζω τιποτε,, οσο για το μηχανικο διακοπτης ανυψωσης των φωτων ήταν και η πρωτη μου κινηση,,, μαλλον λοιπον θα καταφυγω στη λυση λαμπων με μεγαλητερη λαμπροτητα, εχω βρει με 100ευρω το ζευγος ιαπωνικες,, εγω απλα΄έκανα εδω το σχόλιό μου μηπως και ειναι η ιδέα μου, θεωρω τη τογιοτα αξιοπιστη μαρκα και μου κακοφανηκε το θεμα φωτισμου,,,
και παλι ευχαριστω
Στράτος
Απάντηση με παράθεση