Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-09-07, 13:08
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 451
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
πόσο καιρό τα έχεις τα ΚΥΒ Τόλη και πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει και πως τα έχεις κάνει?ακριβώς όπως τα λες είναι .
Τα εβαλα τον Απριλιο του 2005. Μεχρι σημερα, πρεπει να εχουν κανει περιπου 10.000χλμ. (δεν εχω το βιβλιαρακι μαζι μου). Και απο τον Οκωβριο του '05 μεχρι τον Ιανουαριο του '07, το αυτοκινητο ηταν ακινητο (δεν αξιωθη να το βαλω σε ντακους). Δεν ειναι για wrc αλλα τουλαχιστον δεν εχω μεταφορα βαρους σε ελιγμους.

Βασικα, το '91 που μπηκε η μηχανη, αλλαξε το στησιμο του αυτοκινητου, με ελατηρια χαμηλωματος και αμορτισερ (αγνωστης προελευσεως και τα δυο). Το '98 σ' ενα γενικο τσεκ απ, στο συνεργειο αλλαξαν τα αμορτισερ με ΚΥΒ πορτοκαλι και αφησαν τα ιδια ελατηρια με την προφαση οτι το στησιμο του ηταν σκληρο (πριν το πηγαινε σε αλλο συνεργειο ο πατερας μου). Ο πατερας μου παιρνει το αυτοκινητο και ηταν βαρκα γιαλος. Και για να λυσουν το προβλημα εβαλαν τις αντιστρεπτικες. Τοτε αρχισα να παιρνω το αυτοκινητο και μπορω να πω οτι ηταν στιβαρο. Επαιρνα στροφη (σχετικα ανοικτη) με 180χλμ/ωρα και το αυτοκινητο ηταν βεντουζομενο στο δρομο. Ελαστικα MICHELIN ENERGY. H αλλαγη το 2005 εγινε λογω οτι τα ελατηρια ειχαν φθασει στο τελος τους.

Με το "και πως τα έχεις κάνει?" τι εννοεις?

Στις στροφες πιστευω κυριο λογο παιζουν και τα ελαστικα.

Συγνωμη, που γραφω σε αυτο το τοπικ αλλα δεν υπαρχει καποιο σχετικο με το μοντελο του αυτοκινητου μου.

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση