Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
φίλε μου και ο θείος του κολλητού μου τράκαρε πριν χρόνια με susuki swift gti(για μένα κονσέρβα είναι γρήγορο αλλά μικρό)έφερε 3 τούμπες και το αποτέλεσμα ήταν να κάνει χειρουργείο στη μέση για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει.σε ένα τρακάρισμα μεγάλο ρόλο παίζει το που θα σε βρει,το πως θα σε βρεί όπως και ο παράγον τύχη!
όταν είχαν τρακάρει παλιότερα το πατέρα μου με το starlet και του είχαν ξυλώσει από τη πλευρά του οδηγού μπροστά φτερό,μπροστά πόρτα και πίσω πόρτα(γιατί ο πατέρας μου έκοψε όλο το τιμόνι δεξιά και καβάλησε πεζοδρόμιο) ο φαναρτζής του είχε πει το εξής.αν ήταν μισή πιθαμή πιο κάτω το χτύπημα στο κολωνάκι της μπροστά πόρτα απλά θα είχε μπει η BMW μέσα.
|
Συμφωνώ ότι πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου για να τη γλυτώσεις.Αλλά με 200+ χιλιόμετρα ποιο Swift,Starlet αλλα και οποιοδήποτε Starlet θα προστάτευε τόσο καλά τον οδηγό του?