Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-09-07, 21:18
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PERLAS Εμφάνιση μηνυμάτων
χωρις να θελω να σε θιξω φιλε toyotamania θα σου πω το εξης....δεν πα να εχεις 3 αεροσακους?δεν πα να εχεις 1003???αν γινει μια μετοπικη της ταξεως των 120 χλμ δεν προκειται να μεινει τιποτα ειτε εχεις αμαξι 10ετιας,ειτε εχεις ολοκαινουργιο getzaki ειται εχεις mercedes!το ιδιο θα ειναι το αποτελεσμα.και εννοειται δεν θα ειναι καλο.με λιγα λογια αγορινα,μια στραβη να σου κατσει οτι και να εχεις θα χτυπησεις η ακομα χειροτερα πραγματα.
Γιάννη δεν είναι ακριβώς έτσι.το θετικό με τα καινούρια αυτοκίνητα είναι ότι είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να μεταφέρουν στο εσωτερικό(καμπίνα) όσο το δυνατόν μικρότερες δυνάμεις για την ασφάλειά μας.το άσχημο της υπόθεσης βέβαια είναι ότι τα περισσότερα αυτοκίνητα μετά δεν συμφαίρει να τα τα φτιάξεις,πράγμα το οποίο το παρακάμπτουμε/παραβλέπουμε από τη στιγμή που έχουμε σώσει τη ζωή μας και τη ζωή των συνεπιβατών μας.
όσον αφορά για τη μετωπική με τα 120 που αναφέρεις η απάντησή μου είναι η εξής.κρατάω το τιμόνι σωστά,έχω τη συνήδεισή μου ήσυχη ότι έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα συμβάλουν στο να σωθώ( σωστά φρένα,λάστοιχα που να μην είναι γερασμένα,ξεφούσκωτα κλπ και γενικά όλα τα συστήματα του αυτοικινήτου να λειτουργούν σωστά),είμαι συγκεντωμένος στην οδήγηση και πάνω από όλα προσπαθώ να τηρώ τις αποστάσεις.αν κρατάς μία σωστή απόσταση τότε δεν θα συγκρουστείς με 120 αλλά με λιγότερα.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση