Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-09-07, 19:13
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 369
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ έχω να πω το αντίθετο ακριβώς από εμπειρία με agx σε 111 και yaris. Με 3.5 χαμήλωμα με H&R (δε γνωρίζω σκληρότητα όμως) ήταν ιδιαίτερα άνετα μπορώ να πω. Ακόμα και στη 3η από τις 4 σκάλες σκληρότητας. Στην 4η ήταν λίγο πιο σκληρά. Το αμάξι έπαιρνε κλίσεις αλλά έστριβε καλύτερα. Νομίζω πως τα κονι είναι σκληρότερα. Βέβαια πάιζει και το ελατήριο να αλλάζει όλη την κατάσταση, οπότε ασφαλή συμπεράσματα δε μπορούμε να βγάλουμε. Τα ελατήριά σου με 280 λβρ νομίζω πως είναι σχετικά μέτριας σκληρότητας, οπότε δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
συμφωνω απολυτα....στην 111 φιλου που πειραματιζομουν κ φορουσε agx παρατηρησα οτι η πρωτη κ η δευτερη σκαλα ειναι σχεδον σαν να ειναι μαμα σε σκληροτητα το αμαξι....τα κονι ειναι αρκετα πιο σκληρα αλλα δεν κοπανανε...τα φοραω με apex κ ειμαι υπερ ευχαριστημενος....δεν τα αλλαζω με τπτ!!!επισκευαζονται κιολας....
ομως ο φιλος λεει κατι για 5ποντα αν δεν κανω λαθος???????ΚΑνενα απο τα δυο αμορτισερ δεν σου εγγυαται οτι δε θα κοπαναει το αμαξι κ μαλιστα η κονι δεν αναγνωριζει κ δε φερει ευθυνει κ δεν προτεινει τα κοκκινα κ τα κιτρινα για παραπανω απο 3ποντους χαμηλωμα...