Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-07, 22:09
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
τολη μολις το διαβασα ,κ μου σηκωθηκε η τριχα!

γιατι να μεινουν χωρις μπαμπα κ μαμα τα παιδακια επειδη εγω ο μ@λακας κοιμομουν στο τιμονι ?

Γιατι τα καθε ειδους κοινωνικα, ερωτικα, νταλκαδιαρικα προβληματα να μεταφερονται μεσω του κολοτιμονιου μου,απο μενα ΑΜΕΣΑ σε 1 δευτερολεπτο κ να γινονται προβληματα σοβαρα σωματικα, κοινωνικα σε ενα συνανθρωπο που ουτε καν τον ξερω?

Η τρακα ειναι μια μεθοδος πολλαπλασιασμου-αυγατισματος των κοινωνικων προβληματων?

Τωρα το προβλημα δεν ειναι μονο δικο μου, ειναι κ δικο σας!

Ειναι προσβλητικο αλλα θα σας το πω.

Ενας συναδερφος μου, πριν 4 μερες σκοτωθηκε, ειχε 2 παιδια.

πηγε στην καφετερια της χαλκιδονας, κ επεινε το καφε του.

εσκασε μυτη ενας γνωστος του με γνωστο ZX-9R φωτοβολιδα.

3ο ατομο ζητησε για βολτα το μηχανακι, ο ιδιοκτητης το εδωσε, κ κανεις μα κανεις

δεν πηγαινε βολτα με αυτον, παρα μονο ο πρωην-συναδερφος μου,

ο οποιος ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

Το αποτελεσμα?

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ.

ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΥΡΑΝΙΕΤΑΙ .

οπως καταλαβατε δεν δικαιολογω αυτον που σκοτωθηκε, μιας κ οταν κανεις οικογενεια θα πρεπει να ΓΙΝΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ πραγματικα, με το να αποφευγεις τις κακοτοπιες κ τα επικινδυνα πραγματα!

δλδ τοσα χρονια δεν βλεπω οτι ολοι οι δρομοι ειναι αθλιοι, και ουτε την 2α ταχυτητα δεν μπορεις να ανοιξεις.

αυτο που ειναι προσβλητικο, ειναι οτι ενω πεθανε ενας συνανθρωπος μου, ποτε δεν σκεφτηκα αυτον, αλλα την οικογενεια του.

ποτε αυτον.