Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-07, 15:19
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
μενα παλι to 101 ειναι 2/97 με 2 airbag abs a/c olo το ιλεκτρικο πακετο ιδραβλικο παραθυρα κλιδαριες κτλ 6000 με 160.000 χιλμ και απο μαντρα στο εντομετακσι ειναι καπος διαφορετικο απο ιπολοιπα 101 που βλεπω εμενα εχει μπροστα ενα σιμα poy γραφει (c kai απο πανω xxx) να σιμπληρωσω ειναι καθαρο απο ιαπονια το αστειο ειναι οτι το εμαθα οταν το πηγα σινεργειο και μου αλαξαν τα φαναρια διοτι με μουτζοναν στο δρομο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι 12/96 αλλα εχει αρκετα εξτρα επανω του οπως ολοκληρωμενη εξατμιση αναρτησεις ππισω δισκους και κατι βασικο ειναι πολυ προσεγμενο παντα σε σχεση με αλλα e10 που χω δει και ΔΕΝ αφορουν αυτοκινητα του club. Για ΚΤΕΟ πηγε πριν 2 χρονια και οι ανθρωποι τριβανε τα ματια τους! Ριξε μια ματια παντως σε καποιον πινακα ασφαλιστικης εταιριας γιατι απο κει βγαινουν οι τιμες.

το δικό μου είναι μοντέλο του 93 με μόνο ηλεκτρικά παράθυρα συναγερμό και a/c.αναφέρεστε και οι δύο για αυτοκίνητα 10ετίας.ότι εξτρά και να έχουν το άτομο που θα τα επιλέξει σίγουρα θα κοιταξει και την τιμή.στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις και Ε11.
alex-g τι εννοείς με το διαφορετικό σήμα μπροστά.?
JL_e10 τέτοιο πίνακα έχεις?γιατί αν έχεις με ενδιαφέρει να δω πόσο κοστολογεί και το δικό μου αλλά και του πατέρα μου.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση