Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-08-07, 02:17
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 351
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ισως να έχεις δίκιο δεν ξέρω εγώ μεταφέρω την απάντηση που μου έδωσαν. Το μόνο που ξέρω είναι οτι εγώ απο Μυτιλήνη φέτος βράδυ με αεροπλάνο γύρισα και δεν ήταν μαχητικό σε διαβεβαιώ. Αρα όλα μπορούν να πραγματοποιήσουν πτήσεις το βράδυ αλλά το θέμα είναι οτι αυτά που έχουμε είναι παλιά και δεν είναι ασφαλές να κάνουν τους ελιγμούς που χρειάζονται κατα την διάρκεια της νύχτας. Συμφωνώ σε αυτό άρα φταίνε όλοι αυτοί που τόσα χρόνια τα κρατάνε και δεν τα στέλνουν στο Μουσείο και αυτοί δεν είναι μόνο ενός κόμματος αλλά ΟΛΩΝ των κομμάτων. Οσο για τους πιλότους μας παλαιότερα που είχα κάμποσες τέτοιες συζητήσεις είχα βγάλει και εγώ αυτό το συμπέρασμα που λές για την ικανότητά τους αλλά τώρα (στα γεράματα) μου τα αλλάζουν λίγο τα πράγματα και δεν μου αρέσει καθόλου. Το ζήτημα δεν είναι όμως τι θα ήθελα να πιστεύω ή τι με πονάει να παραδεχτώ αλλά τι γίνετε πραγματικά και εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί δεν είναι μόνο τα πυροσβεστικά που θέλουμε να έχουμε stand by..........

Και για να ελαφρώσουμε λίγο το κλήμα μερικές φωτό που κυκλοφορούν στι net (sorry αν θύγουν κάποιους και κυρίως τα πιστεύω τους αλλά δεν έχω αυτό το σκοπό ειλικρινά)
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg 1.jpg (103,0 KB, 58 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 2.jpg (177,4 KB, 57 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 3.jpg (94,7 KB, 52 εμφανίσεις)

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση