Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Οι περιπολίες 3-3 ή 5-5 άτομα που βλέπω εγώ στο δρόμο ποιόι είναι? 5 είδα σήμερα στα Πατήσια και αρκετές σε Αγ. Στέφανο, Κηφισιά πριν λίγο.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Τις περιπολίες 3-3 ή 5-5 άτομα που βλέπεις σε Αγ. Στέφανο, Κηφισιά και αλλα μεγαλοπροαστια ειναι για να μην καουν οι βιλτσες των εχωντων.
Για ρωτα τους κακομοιριδες κατω στην πελλοπονησο ποσες περιπολιες ειδαν και ποσοι ετρεξεν για να τους βοηθησουν.
|
Οκ...διαβάζουμε για ποιές περιοχές είπα εγώ και ποιές ανέφερες εσύ...από εκεί και μόνο βλέπουμε πως ο καθένας φιλτράρει αυτά που θέλει, ώστε να δημιουργεί επιχειρήματα...Τα Πατήσια Μεγαλοπροάστιο? Ωραία...θα έχω να το λέω...μένω σε μεγαλοπροάστιο...αλλά αν ανέφερες και τα Πατήσια το επιχείρημά σου για αντιλάική πολιτική δεν θα ευσταθούσε...το έφτιαξες όπως ήθελες και μας το σέρβιρες...λοιπόν έχω να σας πω πως αστυνομία κυκλοφορούσε και στην Ελευσίνα και στους Αμελόκηπους, Κολωνό, Σεπόλια, Γαλάτσι και άλλα από αυτά τα μεγαλοπροάστια της Αττικής!!! Βγάλτε συμπεράσματα!
Παιδιά...έχει καταντήσει γελοίος ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το θέμα...αν κάποιος εντελώς ουδέτερος μας διαβάζει θα γελάει και θα κοροιδεύει...Όπως λέμε πως ναι έγιναν λάθη, δε λειτούργησε σωστά ο κρατικός μηχανισμός, υπάρχουν λάθος άτομα σε νευραλγικές θέσεις...ναι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες (εκεί παίζονται όλα), ας παραδεχτούμε πως και το πρόβλημα ήταν μεγάλο, πέρα από τις δυνάμεις οποιοδήποτε κράτους, έγιναν προσπάθειες, υπάρχει παραπληροφόρηση και πως όλα τα κόμματα δημιουργούν εντυπώσεις απλά και μόνο γιατί έρχονται εκλογές και τα ΜΜΕ δημιουργούν σύγχυση! Αυτό εννοώ μηδενισμό...βγάζετε τα πάντα άχρηστα!! Ε όχι ρε σεις δεν είναι τα πάντα άχρηστα....υπάρχουν πολλά λάθη...πάρα πολλά...υπήρξαν καθυστερήσεις...τραγικές....αλλά έγινε προσπαθεια...δεν πέτυχε πλήρως...
Υ.Γ. Wastegate...έχεις γίνει ο "αγαπημένος" μου εδώ μέσα....ωραία τα λες!
Μike G συμφωνώ...