Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-08-07, 15:59
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και πάλι συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει....αντιπολίτευση πάνω σε φέρετρα...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!!!!!!!!! Γράψτε όλα τα κόμματα...μην ασχολείστε με πολιτική σε τέτοιες στιγμές....όποιος και να ήταν κυβέρνηση τα ίδια θα γίνονταν...Η συνθήκες ήταν συνθήκες πολέμου και το κράτος δε μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις....όχι ακόμα τουλάχιστον...θέλει χρόνια για να φτιάξει ένα τέτοιο κράτος...

εδώ πραγματικά θα συμφωνήσω.το έχουμε ξεφτυλήσει το θέμα.δώσαμε τρομερή διάσταση στο ποιος φταίει αλλά δυστηχώς μόνο με ικασίες δεν μπορούμε να το αποδείξουμε...
για να πω ορισμένα πράγματα και να επαναφέρω λίγο την τάξη στο συγκεκριμένο θέμα.κάντε ένα πείραμα στο σπίτι σας.βάλτε μέσα στο νεροχύτη σας βαμβάκι που κάνωντάς το μπάλα να μην μπορείται να το κλείσετε με τα 2 σας χέρια,πάρτε 1 μπουκάλι οινόπνευμα και π@π@ρι@στε το.κάντε ένα τσαφ με τον αναπτύρα ή με σπύρτο(προσοχή μη λαμπαδιάσετε την κουζίνα).στη συνέχεια πάρτε μια μεγάλη συριγκα και προσπαθήστε να σβήσετε τη φωτιά με αυτή.(δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάνετε το πείραμα και βάλετε φωτιά στο σπίτι σας).τι θέλω να πω.αν ακούσατε στις ειδήσεις λένε ότι στα 10-20 μέτρα η θερμοκρασία φτάνει (μήπως τους ξεπερνά κιολας) τους 600 βαθμούς.
μή μιλάτε πλέον για περισσότερους πυροσβέστες,όσους και να είχαμε αποτέλεσμα δεν θα είχαμε καλήτερο πιστέψτε με.μόνο με τα εναέρια μέσα μπορείς να καταπολεμήσεις τέτοιες φωτιές(μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για παρθένο δάσος).το ξέρω δεν είχαμε φροντήσει να πάρουμε παραπάνω αλλά μας έστειλαν βοήθεια και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα ασημάζευτα.
αφήστε τα πολιτικά στην άκρη επιτέλους.και εγω έβαλα ένα άρθρο που απέριψε η κυβέρνηση πρόταση μίσθωσης καναντέρ από το καναδα αλλά το έβαλα για να μας ανοίξω τα μάτια.όλα ωφείλοντε σε λάθος κινήσεις.το θέμα είναι να κοιτάξουμε το μετά και όχι να τρωγόμαστε κομματικά.μην αναφέρεστε στις ομιλίες των πολιτικών.έναν μορφωμένο έστω και σε επίπεδο λυκείο δεν πιστεύω ότι μπορούν να τον πείσουν σήμερα με τις διάφορες ηλιθιότητες που μας σερβίρει το ένα και το άλλο κόμμα.
σκεφτείται σωστά και έξυπνα και όχι όπως θέλουν αυτοί οι "κύριοι" να μας βάλουν να σκεφτούμε.κακά τα ψέματα η φωτιά έχει ξεφύγει από τη δεύτερη μέρα και αν δεν μπορέσουνε να την περιορίσουν ώστε να την καταπολεμήσουν το μόνο που σώζει την υπόλοιπη ελλάδα είναι ο ισθμός της κορίνθου.
μιλάτε για μέτρα ανύπαρκτα.εγώ σήμερα ήμουν στον ημητό λόγο βλάβης.στην είδοδο είχαν κώνους και δεν άφηναν να περάσεις υποτίθεται.για εμάς τους έβγαλαν και μας ρώτησαν που πάμε,εντάξει είδαν και το υπηρεσιακό όλα καλά.με τον ίδιο τρόπο ανέβηκε η Δεη αλλά το συνεργείο της μοτορόλλα πως το άφησαν να ανέβει?τους ελένξανε?όχι που πάτε μόνο τους ρώτησαν.έλεος.όντως πάνω στην ημιτό έχει περιπολίες από φαντάρους,αστυνομία δεν είδα μόνο ένα κρατικό τζιπάκι (αυτό με τη κόκκινη γραμμή).τί να κάνει ο καημένος ο φαντάρος?το τσιγάρο του έκανε ρε παιδιά μέχρι την ώρα που ήρθε ο γαλονάς.οι δε εθελοντές (με κόκκινο γιλέκο-μπουφάν με ένα σταυρό στη πλάτη) τί έκαναν?τη μισή ώρα χάζευαν
δεν δουλεύει έτσι ο έλληνας και το ξέρετε.αν δεν έχει το μαστίγιο από πάνω του δεν δουλεύει.αν περνούσε ένας έλεγχος να δει τι κάνουν μόνο τότε θα δούλευαν είτε εθελοντικά είτε κανονικά.
Συγνώμη αλλά έτσι είναι...

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 29-08-07 στις 15:36.
Απάντηση με παράθεση