Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-08-07, 09:17
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 394
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα χειρότερα έρχονται δυστυχώς. Χθές γύρισα απο διακοπές. Σήμερα έκανα την βόλτα μου εκεί που πολλές Κυριακές συνήθιζα να χαλαρώνω. Η ψυχή μου μαύρισε, θλίψη, απογοήτευση και οργή είναι τα μοναδικά συναισθήματα που κυριαρχούν μέσα μου. Η Πεντέλη πλέον είναι στάχτη. Όπως και η μισή πλέον Ελλαδίτσα. Και το νησί μου το μισό πλέον κάηκε. Η Πελοπόννησος καίγεται. Το ίδιο και η Εύβοια. Δεν ξέρω αν ο κρατικός μηχανισμός έχει παραλύσει ή αν είναι πλέον ανήμπορος να αντιδράσει. Βασικά δεν είναι θέμα δικό μας να το λύσουμε. Το βίντεο με τα δύο μ****πανα που βάζανε φωτιά στον Υμηττό το είδατε? Πιάστε τους και κάψτε τους λοιπόν. Εντάξει το ξέρω οτι ο Θεός θα τους κάψει όταν έρθει η ώρα τους. Όμως να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα. Τα χειρότερα έρχονται λοιπόν...Η Πελοπόννησος καίγεται!!! Σχεδόν το 1/3 της Ελλάδας δηλαδή. Η <<αυριανή>> μέρα θα επιφέρει όλες τις συνέπειες τις θλιβερές. Εμείς τρώγαμε απο τις καλλιέργειες των Πελοποννήσιων και εκείνοι ζούσαν απο τα χρήματα μας. Καθαρή οικονομική αλυσίδα λοιπόν. Αχρηστεύτηκε επειδή κάποια α***δια για διάφορους λόγους θέλησαν να κάνουν το κέφι τους. Οι διάφοροι λόγοι ή μάλλον τα α***δια είναι, οικοπεδοφάγοι, κτηνοτρόφοι, πολιτικές σκοπιμότητες, ψυχοπαθείς, πυρομανείς και δεν ξέρω και γω τι άλλο γ***μένος στο μυαλό δεν σκέφτηκε οτι θα δεί καρβουνιασμένη και αγκαλιασμένη μια Μάνα με τα τέσσερα παιδιά της. Ούτε γερόντισες σχεδόν εκατό χρονών να κλαίνε βλέποντας τις αναμνήσεις τους και το βιός τους να γίνεται στάχτη. Μαζί τους να κλαίω και γω και κάθε λογικός και γνήσιος άνθρωπος. Που θα πάω τις εκδρομές μου για να ξεφύγω από τούτο το τσιμεντένιο μπουρδέλο που ζούμε., να αναπνεύσω λίγο καθαρό αέρα και οξυγόνο. Να φάω τα φρουτάκια μου, την σαλατούλα μου, το ελαιόλαδο με τις ελλίτσες. Θρήνος και πένθος εθνικό για όσους χάθηκαν. Ελπίζω και εύχομαι να μην χαθούν άλλοι. Αφού δεν έσωσαν την Αρχαία Ολυμπία είναι ανίκανοι, αδιάφοροι και άχρηστοι οπότε στα π***ρια μου εμένα. Καλό Χειμώνα αδέλφια…Εφέτος είδα για πρώτη φορά και Αλβανούς τουρίστες στο νησί μου. Κάποτε το λέγαμε και βάζαμε τα γέλια. Είναι όμως πλέον πραγματικότητα. Τα χειρότερα έρχονται…

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 27-08-07 στις 10:14.
Απάντηση με παράθεση