Μικροπροβληματα....
Ανοιγω αυτο το τοπικ για να πω τι προβλημα μου παρουσιαστηκε μια που μεροικοι ισχυριζονται οτι δεν λεμε τιποτα!!!! τεσπα
Οι σωληνωσεις του τουτου μου δεν ηταν φτιαγμενες στην εντελεια λογω το οτι δεν θα προλαβαινα στο τοτε ραντεβου με τον Κ. Μαλιωρα και ειχαν γινει ολα βιαστηκα!!!! Δεν βρισκαμε τα καταλληλα υλικα λαστιχα γωνιες σωληνες και τα τιαυτα και ετσι το αφησα αφου δεν ειχα προβλημα...
εχθες ομως παρατηρησα οτι το αμαξι δεν μου φουσκωνε σωστα και ετσι πηγα στου θειου μου και επιασα με τον κολλητο μου starletακια που δουλευει εκει να το φτιαξουμε.... ολα καλα μεχρι εδω!
Ξαφνικα βλεπει ενα μαρκουτσο επιστροφης του νερου τσακισμενο και λεει
να το αλλαξουμε τα βγαζουμε ,βγαζουμε τα νερα απο το ψυγειο βαζουμε το καινουργειο μαρκουτσο ξανα καιμε τις βιδες με τις ροδελες. ολα κομπλε.
Το περνουμε για δοκιμη ανεβαζει θερμοκρασια!!!! Συμπληρωνουμε τα νερα, γιατι δεν τα ειχε παρει ολα μεσα, ειχε παρει αερα το κυκλωμα και ηταν ενταξει!!!!
Σημερα το πρωι βγαινω εξω και βλεπω μια κοιλιδα παραφλου κατω (οχι μεγαλη) και μαλλον ειναι επειδει ξαναβαλαμε τις ιδιες βιδες στο μασκουτσο
εσεις τι λετε???????? (σορυ και για ολη την ιστορια που μπορει να κατανταει λιγο λεπτομερεις <<κουραστικη>>)
|