Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-08-07, 16:23
Το avatar του χρήστη PERLAS
PERLAS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ee-90 turbo
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
PERLAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια δε λεω τα καθαριστικα που πουλανε οκ ειναι σιγουρια αλλα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο!ενα σαμπουαν και ενα λαδι ειναι!η φιλτροχοανη δεν ειναι και κανενα τρελο υλικο.ενταξει δεν λεμε να την κοπαναμε κατω για να φυγουν οι σκονες.με απλες σωστες κινησεις γινετε καινουργια και γλυτωνεις τα 25+ ευρω.anyway το θεμα δεν ειναι τα χρηματα αλλα στην περιπτωση μου πχ που εχει τελειωσει το λαδι και εχω μονο σαμπουαν???ακουστε τι εκανα εχτες.εγω εχω μανιταρι HKS.βγαζω το μανιταρι...το τι βρομια ειχε....ουτε να εβαζα τα χερια μου σε τζακι!!!lol ξεπλυνα την φιλτροχοανη στη βρυση για να φυγουν τα πολλα και απο την μεσα και απο την εξω μερια(αφου ουτος η αλλος την αφηνουμε να στεγνωσει.)μετα αφου την στραγγιξα(εμενα βγαινει σκετο το σφουγγαρι) την ψεκασα με το σαμπουαν της k'n που εχω,και την εβαλα σε ενα λεκανακι.την αφησα 10 λεπτακια να αποροφησει το σαμπουαν και μετα γεμισα την λεκανη με νερο.το τι εβγαλε αφηστε το!!!!.την αφηνω να μουλιασει,αδειαζω νερο ξαναβαζω και ουτο καθεξης.αφου εφυγαν τα πααααααααρα πολλα και πηρε το χρωμα της,την εβαλα κατω απο την βρυση για να φυγει οτι ειχε μηνει.τελος την στραγγιξα και την αφησα να στεγνωσει.(μεχρι τωρα).τωρα που δεν εχω λαδακι,υπαρχει και ενας αλλος τροπος σπρει σιλικονης!το ψεκαζουμε και ειμαστε οκ!!