Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-08-07, 09:44
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
μην σπας τα νευρα σου και σπαταλας τα λευτα σου σε λαθος σημειο της εξελιξης αυτου του κινητηρα.

εγω αυτη την στιγμη εχω στα ισια πολλα αυτοκινητα και η λυση ηταν απλη αλλα και εξυπνη.

εβαλα ενα σασμαν με διαφορικο LSD και αρκετα κοντο (1-50χλμ 2-100χλμ 3-155χλμ 4-190χλμ και 5-230χλμ στον κοφτη ολες ) το αμαξι ειναι σαν να πεταει και με αρκετη διαφορα οικονομιας σε βενζινη .

οσο για τις εκκινησεις και τις στροφες εκει αναλαμβανει το LSD και δεν χανει σχεδον ποτε προσφυση εφοσον εισαι με πολλες στροφες στον κινητηρα.

αυτη η λυση ειναι σε λεφτα περιπου στα 1000 ευρω.

οσο για την λυση του τουρμπο πρωτα θα χρειαστεις σασμαν μετα φρενα και στο τελος τουρμπο το οποιο με μια σωστη τοποθετηση μετατροπη θα παρεις περιπου στα 100Hp και με κοστος πανω απο 3000 ευρω.

και μια τελευταια λυση αρκετα καλη ειναι 4AGZE 16V SUPERCHARGER με MAP SENSOR μαζι με μπλοκε σασμαν στην τιμη των 2500 ευρω.

για οτι αλλο θελεις παρε με τηλ και εχω ολες τις ακρες που χρειαζονται για αυτα που σου ειπα εκτος απο συνεργειο.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση