Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-08-07, 12:09
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον χτες ολη μερα ημουν στην πεντελη και παλευα με τη φωτια και εγω.

αυτα που εχω να πω ειναι:

δεν ξερω αν αποδυναμώθηκε-αποδιοργανώθηκε τώρα η πυροσβεστική η παντα ετσι ήταν.
αυτο που εβλεπα ηταν οτι τα περισσοτερα βυτία που ερχόντουσαν ήταν της ευδαπ και οχι τησ πυροσβεστικής.
και ρωταω γιατι????ειχε πουθενά αλλου πυρκαγια χτεσ?δεν λεω να στειλουν οτι εχουν και δεν εχουν εκει αλλα ουτε αυτη ηταν δυναμη πυροσβεστικού σώματος αττικής!!!!!!!!
και απο τη στιγμή που μέχρι το μεσημέρι δεν σηκονώταν αεροπλάνα η ελικόπτερα επρεπε να στείλουν οτι εχουν και δεν έχουν.
οι πυροσβέστες εδώσαν ΜΑΧΕΣ με τη φωτία και έσωσαν πολλα σπίτια!και οταν βλέπεις το δασοσ γυρω γυρω απο ενα σπιτι καμμένο και το σπίτι ανέπαφο μόνο μπράβο μπορείσ να τουσ πεις!Εσωσαν πάρα πολλα σπίτια που η φώτια ειχε φτάσει στουσ τοιχους τους.!!!!!

τον καπνό και τις αναθυμιάσεις που ανέπνευσα χτες δεν περιγράφοντε,τα μάτια μου συνεχως δακριζαν απο το καπνο και σκεφτειτε οτι αυτοι οι ανθρώποι τουσ αναπνέουν καθε καλοκαιρι και σε κάθε φωτια!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι τρομερό να βλέπεις τις φλόγες,να καταλαβαινεις οτι δεν μπορείς να τις σβήσεισ με τισ μανικεσ και παρόλαυτα να καθεσαι εκει και να παλεύεις μεχρι τελικής πτώσης μήπως σωσεις εστω και ενα δεντρο!
τη μεγαλη βοηθεια την δίνουν τα αεροπλανα και ελικόπτερα,οι επιγηες δυνάμεις δεν μπορουν να κάνουν και πολλα τις περισσότερες φορές.

καμια 10αρια ελαφια καηκαν ακουσα.

περπαταγα μετα ταπογευμα στα αποκαιδια και σε πιανει θλίψη γιαυτο το εργο κάποιου ψυχανώμαλου.καταστρεφόμαστε μόνοι μας!!!βγάζουμε τα μάτια μασ μόνοι μας.

τεσπα
αμα συναντήσετε κανενα πυροσβέστη να του πειτε ενα ΜΠΡΑΒΟ και ενα ΕΥΓΕ ετσι απλά και μόνο γιατι είναι πυροσβέστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!
Απάντηση με παράθεση