Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-08-07, 09:44
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστός ο Roy. Δεν έχω αλλάξει τίποτα εκτός από τελικό GroupN και φιλτροχωάνη K&N. (ok, ζαντες, αναρτησεις, μαρσπιε δεν τα περιλαμβάνω).

Λοιπόν... Καινουρια στοιχεία στο προσκήνιο. Το Σ/Κ είχα παει στο εξοχικό και σε κάτι δρόμουό τις 4.000 στροφές, σταματάει κάπου στις 5.000 στροφές και μετά ξαναξεκινάει αλλά είναι πιο σιγανός από 6.000 στροφές μέχρι κόφτη...
Δηλας που είχαν ησυχία έκανα 3-4 δοκιμές. Ο ήχος ξεκινάει λιγο πιο κάτω απδή τον ακούω από 4.000 ως 5.000 και απο 6.000 ως κόφτη (αλλά είναι πιο σιγανός).
Από 1.000 ως 4.000 και από 5.000 ως 6.000 δεν ακούγεται τίποτα...
Εχω αρχίσει να πιστευω πως κάτι συντονίζει μεσα στη μηχανή σε αυτές τις στροφές... Θα κοιτάξω όλα τα βιδάκια που κρατανε το σύστημα φιλτροχωάνης ή ότι άλλο πιστευω πως μπορεί να έχει χαλαρώσει εκεί μέσα...
Εσείς τί λέτε? Παίζει να είναι κάτι άλλο? Αν ήταν κάτι άλλο δεν θα το έκανε συνεχόμενα?

καλημερα ρε σι πος να στο εξηγησω ακριβος το ιδιο ειχα και γω μα ακριβος απλος δεν μπικα σε λεπτομεριες πηγες σε κανα σινεργειο? δεν πιστεβω να συντονιζει κατι αυτος ο θορυβος που περιγραφεις ειναι 80% (λουρι) εχω ενα στην αποθηκη μου αμα το ξαναβαλω θα πατειναρει και θα σφιριζει μι νομιζετε οτι ειμαι απολυτος απλος το εχο παθει 2 φορες κ μαλιστα το γουσταρα δεν κανουν ολοι οι ιμαντες τον ιδιο θοριβο αυτος του δυναμου κανει σαν να εχει σκουριασει και ο αλος κανει σαν να τουρμπιζει οταν πατιναρει τιν ορα που ανεβαζεις στροφεσ μετα απο καποιο σιμειο περνει τις στροφεσ και οταν ανεβασεισ λιγο ακομα ξαναπατηναρει μεχρι τερμα ..... στιν αρχι εμενα μεχρι τις 4 το εκανε το πατισα καμια 5 φορες το εφαγα λιγο ακομα και μετα γουσταρα μεχρι τις 6 μεχρι να βρο λεφτα να το αλαξο χιχι
Απάντηση με παράθεση