Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-08-07, 21:21
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 291
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote=pwpwpali;253732]στις 10.000 με 12.000 χλμ που αλλαζω δεν προλαβαινω να δω κατι τετοιο...για 3.5 ποντους χαμηλωμα δεν μπορει να παρει αλλο καμπερ καπου μια μοιρα μου χε πει παει....
παντως τωρα εχω κλεισει καπου 7.000 παρα κατι κ ειναι σε πολυ καλη κατασταση για μενα....
απλα εγω τους κολους τους εχω γιατι δεν ξερω τι γινετε στον πισω αξονα αλλα παντα ειναι πιο φαγωμενα κ ας τα κανω κ μπρος πισω...κατι εχει εκει πισω απο τον λεβιε ταχυτητων ...αυτο πρεπει να ναι κατευασμενο οταν τσουλαει το αμαξι?[/QUOTE

παίρνει και άλλο κάμπερ 1.2 έχουμε φτιάξει του διάφανου, το δικό σου πάει μέχρι 1.4 όπως το έχω εγώ με χαμήλωμα 3.5 πόντους και 15άρα ζάντα. Όσο για τα λάστιχα αφού τα αλλάζεις τόσο συχνά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα κάμπερ. Παίζε με τα κάμπερ όπως σου είπα, να πατάει το πίσω μέρος κάτω και μετά να μάθεις να ελέγχεις τις μούρες και να φεύγεις με τα τέσσερα που ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ σε μπροστοκίνητο αυτοκίνητο. Δεν θα χρειάζεσαι χειροφρενάκι απλά παραπάνω γκάζι και θα ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΜΕ ΓΚΑΖΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΑ.