ρε παιδια πολυ απολυτοτητα εχει πεσει...χαλαρωστε λιγο....ολοι και ολα αχρηστα...σαφως και με 80-100 ευρω κι ενα καζανακι κανεις δεν νομιζω οτι πιστευει οτι το αμαξι θα εκτοξευθει ...και θα ναι ετοιμο για κοντρες
πιο πολυ για τη μοστρα και για να μη νοιωθεις τοσο...μαμισιος και υπερκυριλε το βαζεις...τωρα για τους μπαρμπαμητσους...ποιος ειναι μπαρμπαμητσος?ο παπαδοπουλος? ο ποπαυ που εχει cnc για τις κουρμπες οπως οι κατασκευαστες αυτοκινητων????ο exhaust center που εχουν μελετησει κι εχουν βγαλει ετοιμα κιτ για το καθε αυτοκινητο???
Το 80% αυτων που αλλαζουν εξατμιση πανε σε αυτους που εχουν τη φημη...κι εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους...τωρα αν πας εσυ στον εξατμισα και σε αμαξι 1300 ατμοσφαιρικο ζητας να σου καταργησουν το μεσαιο...να σου βαλουν στενο καζανι με 120 χιλ ανοιγμα επειδη το ειδες στο fast and furious στην supra και να κοτσαρεις και σωληνα 10 χιλ μεγαλυτερο και χωρις καταλυτη για να τρομαζεις τους γυρω σου...ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΞΑΤΜΗΣΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ??
Ολα με μετρο και να ξερουμε τι περιπου θα περιμενουμε...τωρα ειτε χασει λιγο ειτε κερδισει λιγο....χεστηκε η φοραδα στο αλωνι... αφου δεν πατε για κοντρες οπως λετε...και με φαρδυτερα λαστιχα σε 15αρες και 17αρες ζαντες κοβει το αμαξι απο λιγο εως αρκετα...αλλα οι περισσοτεροι μπροστα στη μοστρα που κερδιζετε κυριως...δεν πολυασχοληστε οτι ζωριζετε συμπλεκτη και μεταδοση σημαντικα...
οποτε ολα με μετρο κι αναλογα με το γουστο του καθενος....αλλος τα σκαει χοντρα και φτιαχνει οπλο για κοντρες...αλλος βαζει ελευθερα καζανακια να νοιωθει πιο σπορτιφ και με τα λεφτα στην τσεπη κι ας μην πηγαινει πιο γρηγορα...κι αλλος θελει να πηγαινει με 6η και 120 στην εθνικη χωρις να ακουει κιχ......τηρωντας νομους ορια ρυπων....προστατευοντας περιβαλλον..κι ολα αυτα που ειπατε...και μενει μαμα και κυριλλε....κανεις δεν ειναι λαθος απλα ο καθενας εχει αλλες πρωτεραιοτητες.
εγω εβαλα ενα φιλτρακι κν στο κουτι...δεν μου εχει δωσει σχεδον τιποτα αλλα και μονο που το χω εκει νοιωθω ωραια οτι κατι ψευτοβελτιωσα στο αμαξι μου...θα βαλω κι ενα τελικο γκρουπ Ν να ακουγομαι λιγο...να μη χασω συμπιεση...και να ψευτοπαρω ενα ελαχιστο νευρο χαμηλα..χωρις λοιπες θυσιες...δεν εχω ψευδαισθησεις...τωρα και να χασει στη χειροτερη 0.1 στο 0-100....δε βαριεσαι...σιγα το υπεροπλο που μετα απο αυτα θα χανει στα ντραγκστερ.........τςτςτςτςτς...
Υ.Γ :ΧΑΛΑΡΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
|