Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-08-07, 14:12
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχτες βραδυ πηγαινα αεροδρομιο μεσω αττικης οδου. ημουν χαλαρος καπου 160 και επιμονα μου αναβε φωτα και φλας να περασει ενα οκταβια 1.8τ που υπολογιζω να πηγαινε 180. κανω δεξια να περασει κατεβαζω τριτη σβηνω το τσιγαρο χαμηλωνω μουσικη και αρχιζω....
δεν ξερω αν εκοψε η οχι αλλα καπνιζε στις αλαγες. σπαει η τριτη στα 175 φορτωνει τεταρτη καπου στα 215 και ηταν μπροστα ακομα 3-4 καροτσες ενω πιο πριν ηταν πιο πολυ. σχεδον εσπασε η τεταρτη στα 230 περνωντας το σκοντα χαλαρα. εβαλα πεμπτη και ειδα 243 στις 6850 το σκοντα ηταν πισω μια κολωνα+
στο καπακι με περναει ενα tuareg ενω εβλεπα κοντα 245 και επιταχυνε. ποσο παει τελικη ρε αυτο το ρημαδι? χαθηκε? με ποσα πηγαινε? το σκοντα φυσικα εγκατελειψε. απλα μου εκανε εντυπωση το μακρυ σασμαν του καρινα ποσο πολυ τελικη μπορει να βγαλει αν το φορτωσεις καλα. δεν ειχα ξαναδει τετοια τελικη. την πηγε σχετικα ευκολα. ζορι τραβηξε η τεταρτη που λαχανιασε να παει 230. απορω πως με την πεμπτη τα 230 εγιναν 245 σε πολυ λιγο χρονο κατα τη γνωμη μου. με 4η και 200 για να παω 230 ηθελα περισσοτερο χρονο απο οτι με πεμπτη απο τα 230 στα 245. παραξενο δεν ειναι? μου εκανε εντυπωση παντως. μπορει να ναι μακρυ το σασμαν και να μην επιταχυνω οπως θελω αλλα ειναι απαιχτο-απιαστο αμα φορτωνει καλα για τελικες...
αυτα!!!

μεγαλη διαφορα ειδα με τα τζαμια. οταν πας με 200 και κλεισεις απλα τα τζαμια το αυτοκινητο μεταμορφωνεται....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 02-08-07 στις 14:17.