Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-07, 15:13
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοίτα, για το τούρμπισμα ειδικά οι τιμές παίζουν πολύ ανάλογα το τι θα βάλεις...όμως δε νομίζω πως είπα υπερβολικά λεφτά...για το δικό μου έως 180 άλογα χωρίς σφυρήλατα και μπιέλες πάει 4500 με μια πίεση 0.4 άντε 0.5! Αν θέλω παραπάνω άλογα πάμε πολύ παραπάνω...άλλη τουρμπίνα, πιστόνια , μπιέλες, άλλο πρόγραμμα, μεγαλύτερο intercooler και διάφορα άλλα. Οπότε μου είχαν βγάλει ένα κουστουμάκι γύρω στα 7000+...γι αυτό είπα αυτές τις τιμές...Και φυσικά περιλαμβάνεται intercooler την τιμή...τι τουρμπό θες χωρίς ιντερκουλερ? Χωρίς ιντερκουλερ έχω μπει σε ένα yaris 120 άλογα μόνο με κιτ της HKS και δεν ήταν και ότι καλύτερο...μόλις το παληκάρι έβαλε και ιντερκούλερ είδε μεγάλη διαφορά....Όσον αφορά το σύνολο της τιμής που λες 10000....φτάνει τόσο με τα ακριβότερα που είπα...4πιστονα και coilover ανάρτηση...για βάλε τις μικρές τιμές να δεις που πέφτει η τιμή! Ανέφερα και τα υψηλότερα και τα χαμηλότερα γιατί ο φίλος είχε πει πως δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά...οπότε τα είπα για να έχει μια γενική εικόνα...
Απάντηση με παράθεση