Σας ευχαριστώ όλους παιδιά... Ελπίζω και εγώ να πάνε όλα καλά και να βρεθούν τουλάχιστον τα κλειδιά και η ταυτότητα μου. Το δίπλωμα όπως είπα, βρέθηκε...
Μακάρι να ισχύει αυτό που λες Νικοσκον και αν το βρει το τσαντάκι κανένας σκουπιδιάρης να το παραδώσει...
Τόλη έχω ακυρώσει τα πάντα και έχω αλλάξει και κλειδαριές (μέχρι και στο αμάξι).
Πάντως όπως λεει και ο Κωσταντίνος, εχει παραγίνει το κακό.
Την Δευτέρα που πήγα να κάνω τη μήνυση, ήρθαν άλλα 10 άτομα όσο περίμενα που τους είχαν κλέψει στο δρόμο, στο λεωφορείο, στο αμάξι κτλπ κτλπ. Σήμερα που πήγα να βγάλω καινούρια ταυτότητα, άλλοι δέκα πήγαν να καταγγείλουν περιστατικά κλοπής - μάλιστα κάποιου του κλέψανε και το μηχανάκι...
Προσοχή παιδιά όπου και να είστε! Προσωπικά είμαι τύπος πολύ αγχωμένος με αυτό το θέμα και αυτό που με έχει πειράξει περισσότερο είναι το πως την πάτησα... Μόλις είχα παρκάρει και έβγαινα από το αμάξι και κλείδωνα με το ένα χέρι και με το άλλο κρατούσα το τσαντάκι. Μιλάμε δηλαδή για δευτερόλεπτα μέχρι να ανέβω στο πεζοδρόμιο όπου δεν θα μπορούσαν να ανέβουν με το μηχανάκι. Και όμως... Πρέπει δηλαδή να παρκάρεις και την ώρα που βγαίνεις να είσαι έτοιμος για πόλεμο και ξύλο, να κρατάς σφιχτά τα πράγματα σου και να κλειδώνεις την πόρτα σαν κομμαντο κοιτώντας δεξιά-αριστερά και πίσω σου... Και όλα αυτά μέρα μεσημέρι 14.30, στον πιο κεντρικό και καλό δρόμο του Πειραιά...
Από εδώ και μπρος τέρμα και τα τσαντάκια, τέρμα τα πορτοφόλια, τέρμα όλα. Τα κλειδιά στην μία τσέπη μαζί με κανένα χαρτονόμισμα και το κινητό στην άλλη τσέπη.
Φωτοτυπία της ταυτότητας και του διπλώματος στην κωλότσεπη, και αν με σταματήσει και η αστυνομία προτιμώ να με πάει για εξακρίβωση παρά να τραβάω την ταλαιπωρία να ξαναβγάζω όλα τα δημόσια έγγραφα...
Έχετε καμία καλύτερη λύση?
|